safeandclean

Η ασφάλεια όλων αποτελεί προτεραιότητά μας

Σας ενημερώνουμε ότι όλο το προσωπικό του GEOPLASTY Plastic Surgery έχει εμβολιαστεί επιτυχώς κατά του Covid-19.
Επιπλέον, τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού έχοντας εξοπλίσει το ιατρείο με:

  1. Ανέπαφη θερμομέτρηση
  2. Ηλεκτρονική και ανέπαφη συσκευή αντισηπτικού σε όλους τους χώρους
  3. Αντιμικροβιακό τάπητα
  4. Ποδιές και ποδονάρια μιας χρήσης
  5. Μάσκες και γάντια

Η αποστείρωση του χώρου γίνεται με ειδικό νεφελοποιητή με το τέλος κάθε ραντεβού.

Καλώς ήρθατε στο Ιατρικό Κέντρο
Πλαστικής Χειρουργικής GEOPLASTY

Ο Δρ Σπύρος Γεωργόπουλος (πλαστικός χειρουργός) και οι συνεργάτες του σας καλωσορίζουν στο πρότυπο κέντρο Επανορθωτικής και Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty στη Γλυφάδα, που δημιουργήθηκε με σκοπό την προσφορά, σε γυναίκες και άνδρες, ενός ευρύτατου φάσματος θεραπειών και διαδικασιών υψηλού επιπέδου. 

Το Geoplasty Plastic Surgery, εξειδικεύεται στην παροχή πρωτοποριακών και αποτελεσματικών ιατρικών υπηρεσιών, τόσο χειρουργικών όσο και μη επεμβατικών, οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας, της ευεξίας, της εξωτερικής εμφάνισης και γενικότερα του ευ ζην.

Αισθητική Χειρουργική Προσώπου

Ενέσεις Λίπους

Αντιμετωπίστε αισθητικά και επανορθωτικά προβλήματα, και αποκαταστήστε τη νεανικότητα και τη φυσικότητα της εμφάνισής σας. Στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρωτόκολλο που μεγιστοποιεί τα οφέλη της λιποέγχυσης.

Λίφτινγκ

Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες, μειώστε τα σημάδια γήρανσης, χαλάρωσης ή έκθεσης στον ήλιο και αναδείξτε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες θεραπείες και τεχνικές σε άντρες και γυναίκες για λίφτινγκ προσώπου, που σας εξασφαλίζουν πιο νεανική και φυσική εμφάνιση.

Βλεφαροπλαστική

Αποκτήστε νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα, και μειώστε τα σημάδια γήρανσης και χαλάρωσης γύρω από τα μάτια. Στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες θεραπείες και τεχνικές για βλεφαροπλαστική, που σας βοηθούν να αναδείξετε το πρόσωπό σας.

Αισθητική Χειρουργική Σώματος

Αιδιοπλαστική

Αποκτήστε πιο νεανική και φυσική εμφάνιση της ευαίσθητης περιοχής και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας στην ερωτική σας ζωή. Στο Geoplasty Plastic Surgery σάς βοηθάμε να βελτιώσετε την εικόνα των εξωτερικών γεννητικών οργάνων και να απολαύσετε τη θηλυκότητά σας.

Βραχιονοπλαστική

Αποκτήστε σφριγηλά και νεανικά μπράτσα, και ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας. Το Geoplasty Plastic Surgery παραμένει στην κορυφή των εξελίξεων στον τομέα της βραχιονοπλαστικής, και σας βοηθά να αποκαταστήσετε την εικόνα των βραχιόνων σας που έχει αλλοιωθεί λόγω γήρανσης ή μεγάλης απώλειας βάρους.

Κοιλιοπλαστική

Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά και μόνιμα καλογυμνασμένο και σμιλευμένο σώμα με χειρουργική επέμβαση κοιλιοπλαστικής. Στο Geoplasty Plastic Surgery αναδεικνύουνε το περίγραμμα του σώματός σας (body contouring), αφαιρούμε τις ραγάδες της περιοχής, ανορθώνουμε το εφήβαιο και τονίζουμε ταυτόχρονα όλες τις μυϊκές ομάδες.

Μη Επεμβατικές Θεραπείες

Μεσοθεραπεία

Εξασφαλίστε πιο σφριγηλό δέρμα, και πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα με αυτόλογη μεσοθεραπεία με ΡRΡ. Καταπολεμήστε την ακμή, τη φωτογήρανση και την τριχόπτωση με την πιο προηγμένη μη χειρουργική θεραπεία. Στο Geoplasty Plastic Surgery χρησιμοποιούμε ειδική συσκευή για την απομόνωση του ΡRΡ (Platelet Rich Plasma) από το αίμα σας, η οποία είναι διαθέσιμη σε ελάχιστα εξειδικευμένα ιατρεία παγκοσμίως.

Liquid Lift

Εξαλείψτε τις ρυτίδες, περιορίστε σημαντικά τη χαλάρωση και επαναφέρετε το σχήμα του προσώπου σας με liquid lift. Στο Geoplasty Plastic Surgery εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες μη επεμβατικές, ενέσιμες θεραπείες για να σας χαρίσουμε άμεσα ολική αναζωογόνηση και πιο νεανική εμφάνιση, με ένα απόλυτα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα.

HIFU Face Lifting

Αποκαταστήσετε μη χειρουργικά τη νεανικότητα του προσώπου σας, απαλλαγείτε από τη χαλάρωση και επιβραδύνετε τη φυσιολογική διαδικασία γήρανσης. Στο Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουμε εξαιρετικό αποτέλεσμα που διαρκεί, με το τελευταίας τεχνολογίας, μοναδικό στην Ελλάδα μηχάνημα Doublo Gold HIFU 4ης γενιάς.
Μενού