EM-GEOPLASTY BODY SCULPTOR®

Η τεχνολογία EM-GEOPLASTY BODY SCULPTOR©️ είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η επιστήμη στο τομέα της μη επεμβατικής Πλαστικής Χειρουργικής στη μείωση του κοιλιακού λίπους, στη γράμμωση των μυών της κοιλιάς και στην ανόρθωση των γλουτών.

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο που με τη χρήση ενός εστιασμένου Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου, διαμορφώνεται το περίγραμμα του σώματος, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Η Διαδικασία

 

Ο μηχανισμός λειτουργίας του EM-GEOPLASTY BODY SCULPΤOR©️ βασίζεται στην τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HI-ΕΜΤ (High Energy Focused EctroMagnetic Wave) και δρα απευθείας στους κινητικούς νευρώνες των μυών, προκαλώντας εξαιρετικά μεγάλο αριθμό ακούσιων ισχυρών μυϊκών συσπάσεων μέσα σε 30’ που διαρκεί η συνεδρία. Οι συσπάσεις αυτές είναι πολύ πιο ισχυρές και με μεγαλύτερη συχνότητα από εκείνες που προκαλούνται από την έντονη σωματική άσκηση.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ανάπλαση της εσωτερικής δομής των μυών λόγω της παραγωγής κολλαγόνου, τη δημιουργία νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων και μυϊκών ινών με συνέπεια την αύξηση της πυκνότητας και του όγκου τους.

Παράλληλα αυτή η υπέρμετρη σύσπαση των μυών, εξαιτίας της HI-EMT τεχνολογίας, απαιτεί υψηλή κατανάλωση ενέργειας την οποία ο μυς εξοικονομεί από τη διάσπαση του υπερκείμενου λίπους. Συγκεκριμένα, πυροδοτείται μια μεγάλη αντίδραση διάσπασης λίπους που έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ελεύθερων λιπαρών οξέων σε τέτοια ποσότητα που προκαλείται η απόπτωση τους και εν συνεχεία η φυσική αποβολή τους από τον οργανισμό μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε αύξηση του όγκου και γράμμωση των μυών  και ταυτόχρονα λιπόλυση με αισθητή μείωση του  λιπώδη ιστού. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά απο τις πρώτες κιόλας συνεδρίες ενώ η διάρκεια μπορεί να φτάσει τους 10 μήνες με ελάχιστα μεσοδιαστήματα συντήρησης.

Καθώς πρόκειται για μη χειρουργική θεραπεία, μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Geoplasty, άμεσα και χωρίς να απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία εφόσον προηγηθεί συζήτηση με τον Δρ. Γεωργόπουλο, μέσω της οποίας θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για την μέθοδο, τα αποτελέσματα και την διαδικασία. Παράλληλα η θεραπεία αυτή μπορεί να συνδυαστεί ταυτόχρονα με άλλες θεραπείες οι οποίες παρέχονται στο κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty για βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.

Σε ποια σημεία μπορούμε να κάνουμε EM-GEOPLASTY BODY SCULPT©️:
•    Γλουτούς για ανόρθωση
•    Κοιλιά για αδυνάτισμα λίπους και γράμμωση των κοιλιακών μυών
•    Στην έσω επιφάνεια των μηρών για ανόρθωση-αδυνάτισμα

Σε ποιους απευθύνεται η Θεραπεία:

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Αποτελέσματα

Η κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και απαιτούνται 4 έως 6 συνεδρίες ανά 3 με 5 ημέρες, προκειμένου να έχουμε ορατά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα της νέας αυτής μεθόδου είναι αισθητά μέσα στον πρώτο μήνα και μετρήσιμα στη μείωση του κοιλιακού λίπους, τη γράμμωση των κοιλιακών μυών και την ανόρθωση των γλουτών.

Παρενέργειες

Η θεραπεία με την πρωτοποριακή μη επεμβατική συσκευή EM-GEOPLASTY BODY SCULPTOR©️ είναι απόλυτα ανώδυνη, ασφαλής και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Μπορείτε αμέσως μετά τη θεραπεία να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Περίγραμμα σώματος στο Κέντρο Geoplasty

Το Geoplasty Center παραμένει στην κορυφή των εξελίξεων στον τομέα της διαμόρφωσης του περιγράμματος του σώματος (Body Contouring). Διαθέτει εξοπλισμό αιχμής και το προσωπικό του είναι εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο.

Αν θέλετε απλά να ενημερωθείτε αναλυτικά για κάθε διαθέσιμη επιλογή που μπορεί να σας προσφέρει σήμερα η αισθητική Πλαστική Χειρουργική σε μη επεμβατικό επίπεδο ως προς τη διαμόρφωση του σώματος σας, μπορείτε να κλείσετε -τηλεφωνικά ή online– ένα ραντεβού με το Δρ. Γεωργόπουλο.

Και επειδή κανείς δεν είναι ίδιος με τους υπόλοιπους και επιπλέον οι απαιτήσεις όλων μας διαφέρουν, ο Δρ. Γεωργόπουλος θα συζητήσει διεξοδικά μαζί σας για όλες τις επιλογές, που έχετε. Θα σας προτείνει λύσεις, εξατομικευμένες και απόλυτα προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες, στις επιθυμίες, αλλά και στις προσδοκίες σας.

Μενού

Newsletter

Το Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty σας ενημερώνει ότι συνεχίζουμε να παραμένουμε δίπλα σας ασφαλείς ακολουθώντας πάντα αυστηρά τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του ΕΟΔΥ και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) #συνεχιζουμεασφαλεις