Αύξηση Χειλιών

Τα όμορφα, καλοσχηματισμένα, γεμάτα ή και σαρκώδη χείλη, αρέσουν σχεδόν σε όλους και οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν κάπως έτσι να είναι και τα δικά τους. Αν τα χείλη σας ήταν ανέκαθεν λεπτά ή έχασαν τον όγκο και τη νεανική τους εμφάνιση με το πέρασμα των χρόνων, η αυξητική χειλιών χωρίς χειρουργείο είναι η ιδανική λύση. Χάρη στις σύγχρονες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής, η αναίμακτη διόρθωση ή αναδιαμόρφωση του σχήματος των χειλιών είναι πλέον εφικτή, ανώδυνη, ελεγχόμενη, απόλυτα ασφαλής και κυρίως χαρίζει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Τα μικρά και λεπτά χείλη είναι ένα αισθητικό πρόβλημα, που απασχολεί άνδρες και γυναίκες, πλήττοντας σημαντικά την αυτοπεποίθησή τους και η κατάσταση χειροτερεύει, καθώς μεγαλώνουν και βλέπουν τα χείλη τους σχεδόν να εξαφανίζονται. Αντίστοιχα και άνθρωποι που είναι ικανοποιημένοι με την εικόνα των χειλιών τους, συνήθως μετά τα 40 αρχίζουν να παρατηρούν ότι τα χείλη τους ατροφούν, λεπταίνουν και ζαρώνουν. Μέσω της μη επεμβατικής αύξησης χειλιών, όλοι μπορούν να αποκτήσουν τα χείλη που επιθυμούν και σε κάθε ηλικία. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να υπάρχουν υπερβολικές ή και παράλογες απαιτήσεις γιατί το μέγεθος των χειλιών που ταιριάζει σε κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό και θα πρέπει να είναι απόλυτα ισορροπημένο με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Η περιοχή γύρω από το στόμα έχει μία ιδιαίτερη ανατομία και υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες αρμονίας και αισθητικής όσον αφορά στα χείλη και γενικότερα στο πρόσωπο, τους οποίους ο Δρ Γεωργόπουλος γνωρίζει πολύ καλά. Είναι σε θέση να αξιολογήσει και να σας προτείνει το σχήμα και το μέγεθος των χειλιών που ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο, στις αναλογίες του, αλλά και στη φυσιογνωμία σας. Αξιοποιώντας τις γνώσεις, την εμπειρία του και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές, θα σας εξασφαλίσει χείλη όμορφα και κυρίως φυσικά και αρμονικά με το πρόσωπό σας.

Η αύξηση των εκ γενετής μικρών και λεπτών χειλιών ή αυτών που έχασαν τον όγκο τους λόγω γήρανσης γίνεται με τη χρήση, νέων και πιο αποτελεσματικών σε σχέση με το παρελθόν, ενέσιμων υλικών. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να διορθωθούν οι ατέλειες στο σχήμα ή στο μέγεθος των χειλιών, αλλά και για να αποκατασταθεί ο χαμένος όγκος τους είναι δύο και υπάρχει δυνατότητα και να συνδυαστούν. Η πρώτη συνίσταται στη χρήση, υαλουρονικού οξέως, ειδικού για τα χείλη και με βελτιωμένη διάρκεια συγκριτικά με προηγούμενες μορφές, ενώ κατά τη διαδικασία της δεύτερης μεθόδου χρησιμοποιείται αυτόλογο υλικό, δηλαδή λίπος από τον ίδιο σας τον οργανισμό.

Αύξηση χειλιών με υαλουρονικό οξύ

Με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της περιοχής των χειλιών και με τη χρήση μίας ειδικής πολύ λεπτής βελόνας γίνεται έγχυση, του εξειδικευμένου και λεπτόρρευστου υαλουρονικού οξέως σε συγκεκριμένα σημεία, τόσο του πάνω όσο και του κάτω χείλους. Περίπου μισή ώρα πριν τη διαδικασία εφαρμόζεται στην περιοχή τοπική αναισθησία, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν πόνος ή ενόχληση.

Η διαδικασία γίνεται στο Geoplasty Center μέσα σε 40 περίπου λεπτά και  είναι εντελώς ανώδυνη, ασφαλής, απόλυτα ελεγχόμενη, αλλά και αναστρέψιμη αν χρειαστεί. Συνήθως ολοκληρώνεται σε δύο συνεδρίες, κυρίως για να εξασφαλιστεί ότι το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό και όχι κάτι υπερβολικό ή αφύσικο σε σχέση με τον αρχικό στόχο. Η δεύτερη συνεδρία γίνεται μετά από μία εβδομάδα.

Εκτός από τη σταδιακή εφαρμογή υπάρχει μία ακόμη ασφαλιστική δικλίδα, όσον αφορά στην απόλυτα ελεγχόμενη αύξηση των χειλιών με υαλουρονικό οξύ. Υπάρχει «αντίδοτο» και συγκεκριμένα το ένζυμο υαλουρονιδάση, που είναι επίσης ενέσιμο και με τη χρήση του τα χείλη μέσα σε ένα 24ώρο μπορούν να γίνουν ξανά όπως ήταν. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης τεχνικής διαρκούν από 8 έως και 10 μήνες, αλλά μετά από αυτό το χρονικό διάστημα η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί ξανά και ξανά, με στόχο τη συνεχή ανανέωση του αρχικού αποτελέσματος.

Αυξητική χειλιών με αυτόλογο λίπος

Η λιποέγχυση είναι μια σύγχρονη, ιδιαίτερα αποτελεσματική και δημοφιλής θεραπεία. Μία πρωτοποριακή τεχνική της πλαστικής χειρουργικής, που βασίζεται σε ένα ενέσιμο υλικό (filler), το οποίο λαμβάνεται από τον ίδιο τον ανθρώπινο οργανισμό (αυτόλογο), γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά φιλικό προς αυτόν. Οι ενέσεις λίπους στα χείλη είναι μία εντελώς ανώδυνη διαδικασία και πραγματοποιείται στο Geoplasty Center με τοπική αναισθησία.

Εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στα χείλη και το αποτέλεσμά της μπορεί να είναι μόνιμο, εφόσον όλη η διαδικασία γίνει σωστά σε όλα τα στάδια. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο Δρ Γεωργόπουλος, με μία εξαιρετικά μικρή ειδική κάνουλα, παίρνει λίπος από μία άλλη περιοχή του σώματος και το εγχύει στα χείλη, με στόχο είτε να τους χαρίσει όγκο, είτε να αναζωογονήσει και να βελτιώσει θεαματικά την όψη και την υφή τους, καθώς το λίπος είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βλαστοκύτταρα.

Μετά την αύξηση χειλιών

Όποια από τις δύο τεχνικές και αν χρησιμοποιηθεί, μετά τη διαδικασία και για μία ή δύο περίπου ημέρες, συνήθως παρατηρείται ένα ελαφρύ οίδημα. Πέρα από αυτό την επόμενη κιόλας ημέρα, το πιθανότερο είναι να είστε σε θέση να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.

Παρενέργειες

Τόσο το υαλουρονικό οξύ όσο και το αυτόλογο λίπος είναι εξαιρετικά ασφαλή υλικά και γίνονται εύκολα αποδεκτά από τον ανθρώπινο οργανισμό. Κατά συνέπεια, η χρήση τους γενικότερα και ειδικότερα στα χείλη δεν έχει συνήθως παρενέργειες, καθώς δεν προκαλούν αλλεργίες, φλεγμονές ή αντιδράσεις.

Τα παραμορφωμένα ή τα αντιαισθητικά «φουσκωμένα» χείλη, δεν σχετίζονται με τις συγκεκριμένες τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, καθώς είναι απόλυτα ελεγχόμενες. Οφείλονται συνήθως σε κακή ιατρική τεχνική αλλά και στη χρήση άλλων μόνιμων και συνθετικών υλικών που χρησιμοποιούνταν παλιότερα κυρίως.

Αυξητική χειλιών στο Geoplasty Center

Αν το ζητούμενό σας είναι μία πιο νεανική, εντυπωσιακή και παράλληλα φυσική εμφάνιση μέσω της αύξησης χειλιών, στο Geoplasty Center προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες θεραπείες και τεχνικές, τις οποίες εφαρμόζουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια, εξασφαλίζοντάς σας άψογα και με διάρκεια αποτελέσματα.

Και επειδή κανείς δεν είναι ίδιος με τους υπόλοιπους και επιπλέον οι απαιτήσεις όλων μας διαφέρουν, ο Δρ. Γεωργόπουλος θα συζητήσει διεξοδικά μαζί σας για όλες τις επιλογές, που έχετε. Θα σας προτείνει λύσεις, εξατομικευμένες και απόλυτα προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες, στις επιθυμίες, αλλά και στις προσδοκίες σας.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικά για κάθε διαθέσιμη επιλογή, που μπορεί να σας προσφέρει σήμερα η μη επεμβατική αισθητική πλαστική χειρουργική σε επίπεδο αύξησης χειλιών, μπορείτε να κλείσετε -τηλεφωνικά ή online-ένα ραντεβού με το Δρ. Γεωργόπουλο.

Μενού

NEWSLETTER


Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα γύρω από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Ιατρικό Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής GEOPLASTY