Εξαλείψτε τις ρυτίδες, περιορίστε σημαντικά τη χαλάρωση και επαναφέρετε το σχήμα του προσώπου σας με liquid lift. Στο Geoplasty Plastic Surgery εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες μη επεμβατικές, ενέσιμες θεραπείες για να σας χαρίσουμε άμεσα ολική αναζωογόνηση και πιο νεανική εμφάνιση, με ένα απόλυτα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα.

Τι είναι το liquid lift

Το liquid lift ή υγρό λίφτινγκ είναι μια σύγχρονη μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης, που συνδυάζει τα οφέλη της βοτουλινικής τοξίνης, του υαλουρονικού οξέος ή και άλλων ενέσιμων υλικών.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για γυναίκες και άνδρες που παρουσιάζουν μικρή ή μέτρια χαλάρωση και, συνήθως μετά την ηλικία των 40, επιθυμούν να περιορίσουν θεαματικά τα σημάδια γήρανσης, και να ανανεώσουν άμεσα και αναίμακτα την όψη του προσώπου τους.

Το liquid lift είναι μια απόλυτα ασφαλής αισθητική θεραπεία, αρκεί να εφαρμόζεται σωστά. Ένας έμπειρος και εξειδικευμένος γιατρός επιλέγει πολύ προσεκτικά τα ενέσιμα υλικά που θα χρησιμοποιήσει, δίνοντας έμφαση στην άριστη ποιότητά τους.

Πώς γίνεται το liquid lift

Πριν από τη θεραπεία, ο Δρ Γεωργόπουλος θα αξιολογήσει διάφορους παράγοντες, όπως τις αναλογίες του προσώπου σας, τοv βαθμό χαλάρωσης και τα σημάδια γήρανσης που πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά και τις προσδοκίες σας.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, o γιατρός επεμβαίνει κατάλληλα στα σημεία που χρειάζονται ανόρθωση και προσθήκη όγκου.

Το liquid lift ξεκινά με την εφαρμογή υαλουρονικού οξέως ή άλλων ενέσιμων υλικών (fillers) και ολοκληρώνεται με τη βοτουλινική τοξίνη.

H όλη διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη. Ωστόσο, μπορείτε να  χρησιμοποιηθεί τοπική αναισθησία με τη χρήση αναισθητικής κρέμας.

Για ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται

Τα σημεία του σώματος στα οποία συνήθως εφαρμόζεται το liquid lift είναι:

  • Πρόσωπο
  • Λαιμός

Πόσο διαρκεί η θεραπεία

Διάρκεια συνεδρίας: 30’-60’

Αριθμός συνεδριών: 1

Ποια είναι τα αποτελέσματα του liquid lift

Το liquid lift χαρίζει άμεσα ολική αναζωογόνηση και πιο νεανική εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα αρμονικό και φυσικό, και διαρκεί πάνω απο 1 χρόνο.

Το liquid lift:

  • Δρα κατά των ρυτίδων έκφρασης στο μέτωπο, το μεσόφρυο και τα μάτια, αλλά και αυτών γύρω από το στόμα και τη μύτη.
  • Περιορίζει σημαντικά τη χαλάρωση.
  • Επαναφέρει το σχήμα του προσώπου.
  • Βελτιώνει και αποκαθιστά τους όγκους και το περίγραμμα του προσώπου και του λαιμού.

Βασικός στόχος του Δρ Γεωργόπουλου είναι να επαναφέρει τον χαμένο όγκο του προσώπου, αναστρέφοντας τα σημάδια της γήρανσης που αφορούν το σχήμα του. Για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν παγκοσμίως (Juvederm) και τις πιο σύγχρονες τεχνικές (Mauricio de Maio).

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές μετά το liquid lift

Οι πιθανές παρενέργειες μετά το liquid lift μπορεί να είναι ένας περιορισμένης έκτασης ερεθισμός του δέρματος που διαρκεί μόνο λίγες ώρες και δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας.

Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί κάποιο αιμάτωμα/μελανιά, το οποίο υποχωρεί σε 2-3 μέρες.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται το liquid lift

Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείτε στην ίδια συνεδρία να συνδυάσετε διάφορες θεραπείες.

Για παράδειγμα, αν σας ενδιαφέρει η ανόρθωση και αναδόμηση του προσώπου, μπορείτε να συνδυάσετε το liquid lift με αυτόλογη θεραπεία με Blood Bio Filler ή Doublo Gold HIFU Face Lifting.

Στο πρώτο ραντεβού, ο γιατρός θα διαγνώσει τις ανάγκες σας και με βάση αυτές θα σχεδιάσει μια Geoplasty Signature Treatment ειδικά για την περίπτωσή σας. Δηλαδή, θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών που θα σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς οι θεραπείες να επηρεάζουν η μία την άλλη, συμβάλλοντας τελικά όλες μαζί στη βελτίωση του προσώπου.

Γιατί να μας επιλέξετε για liquid lift

Αν θέλετε μια πιο νεανική και φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη επεμβατικές, ενέσιμες θεραπείες. Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού