Μέθοδος Frax Peel

Η πρωτοποριακή θεραπεία Frax Peel ή κοσμητικός βελονισμός Frax Peel είναι μία εξαιρετικά αποτελεσματική, μη χειρουργική και φυσική μέθοδος ανάπλασης. Μπορεί να δώσει λύση σε ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων, όπως η αντιμετώπιση των ρυτίδων, των ουλών, των ραγάδων, των δυσχρωμιών, των κηλίδων γήρανσης, των διεσταλμένων πόρων, των μικρών σημαδιών, ακόμα και της κυτταρίτιδας.

Τα αποτελέσματα της είναι θεαματικά ως προς την πρόληψη της γήρανσης, αλλά και σε επίπεδο ανάκτησης της χαμένης νεανικής εμφάνισης του δέρματος, καθώς μεταξύ άλλων ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, ενισχύει τη κολαγονογέννεση, αυξάνει την ανθεκτικότητας του δέρματος, συσφίγγει το χαλαρό δέρμα.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και του προσώπου, είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, να συνδυαστεί και με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες, όπως η μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος ή με υαλουρονικό οξύ, έτσι ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Πραγματοποιείται στο Geoplasty Center και μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειάζεται, προκειμένου να εξασφαλιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μεταξύ των συνεδριών πρέπει, ωστόσο, να μεσολαβούν τουλάχιστον 10 ημέρες. Συνήθως και ανάλογα με το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί οι συνεδρίες που απαιτούνται κυμαίνονται από 6 έως 10.

Διαδικασία

Αφού προετοιμάσουμε το δέρμα με βιταμίνη Α και εφαρμοστεί τοπική αναισθησία, μέσω της διαδικασίας fraxneedling, προκαλούνται στοχευμένα μικροσκοπικοί τραυματισμοί στα αιμοφόρα αγγεία, που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα.

Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και επιταχύνεται η διαδικασία επούλωσης του δέρματος, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό, ενώ σταδιακά μειώνονται και τα μικρά σημάδια, οι ουλές κλπ. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου μισή ώρα και είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής.

Μετά το Frax Peel

Αμέσως μετά τη θεραπεία θα είστε σε θέση να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας και το μόνο που θα παρατηρήσετε είναι ένας ελαφρύς ερεθισμός, ο οποίος όμως θα υποχωρήσει μέσα σε λίγες ώρες.

Επίσης, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Geoplasty Center θα σας καθοδηγήσει λεπτομερώς, σχετικά με το πώς θα πρέπει να φροντίσετε τις περιοχές που εφαρμόστηκε η θεραπεία όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας.

Πιο συγκεκριμένα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια καταπραϋντική κρέμα για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ θα πρέπει συστηματικά να χρησιμοποιείτε αντηλιακή προστασία. Τις πρώτες μέρες καλό είναι να εφαρμόζετε τοπικά και κρύες κομπρέσες που θα έχετε διαποτίσει με νερό η χαμομήλι.

Μέθοδος Frax Peel στο Geoplasty Center

Αν το ζητούμενό σας είναι μία πιο νεανική εμφάνιση και επιπλέον η πλήρης αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας, στο Geoplasty Center προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη επεμβατικές θεραπείες και τεχνικές, τις οποίες εφαρμόζουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Μπορούμε να εγγυηθούμε άψογα και με διάρκεια αποτελέσματα, προτείνοντάς σας λύσεις, εξατομικευμένες και απόλυτα προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες, στις επιθυμίες, αλλά και στις προσδοκίες σας.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την επαναστατική μέθοδο Frax Peel, αλλά και για κάθε διαθέσιμη επιλογή, που μπορεί να σας προσφέρει σήμερα η μη επεμβατική αισθητική πλαστική χειρουργική, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στο Geoplasty Center, τηλεφωνικά ή online.

Μενού

NEWSLETTER


Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα γύρω από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Ιατρικό Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής GEOPLASTY