Περιποίηση Δέρματος

Περιποίηση Δέρματος στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής GeoplastyH ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς και της φροντίδας του δέρματος είναι ένα από τα πιο ελκυστικά στοιχεία του Geoplasty Center. Το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει, συμπεριλαμβανομένων και των μη χειρουργικών θεραπειών περιποίησης του δέρματος, καλύπτει κάθε ανάγκη και μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις.

Οι διπλωματούχοι αισθητικοί του Geoplasty Center συνεργάζονται στενά και αρμονικά με το ιατρικό προσωπικό του και είναι σε θέση να προσφέρουν μια πλήρη σειρά θεραπειών περιποίησης του δέρματος, όπως:

  • Καθαρισμό επιδερμίδας
  • Αντι-οξειδωτικές θεραπείες
  • Θεραπείες αντι-γήρανσης
  • Ανόρθωση δέρματος
  • Θεραπείες φωτογήρανσης
  • Ενυδάτωση της επιδερμίδας
  • Θεραπείες μείωσης της ακμής
  • Μείωση σημαδιών γήρανσης
  • Θεραπείες μελάσματος

Η ομάδα περιποίησης ομορφιάς του κέντρου μας θα σας ενημερώσει πρόθυμα και αναλυτικά για κάθε μία από τις παρεχόμενες θεραπείες, θα εκτιμήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματός σας και θα φροντίσει να πετύχετε άμεσα τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Επίσης, το Geoplasty Center και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό του ανοίγουν το δρόμο για τη δημιουργία αυτόλογων κρεμών μεσοθεραπείας, χρησιμοποιώντας ορό από το ίδιο το αίμα των ενδιαφερόμενων. Η μέθοδος αυτή εκμεταλλεύεται τους πόρους του δικού σας σώματος, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα απολαύσετε την πιο φυσική και ωφέλιμη για την υγεία σας διαθέσιμη περιποίησης ομορφιάς.

Περιποίηση Δέρματος στο Geoplasty Center

Αν το ζητούμενό σας είναι μία πιο νεανική και παράλληλα φυσική εμφάνιση, οι διπλωματούχοι αισθητικοί του Geoplasty Center, σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό του, προσφέρουν τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη επεμβατικές θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος, τις οποίες εφαρμόζουν με υπευθυνότητα και ασφάλεια, εξασφαλίζοντάς σας άψογα και με διάρκεια αποτελέσματα.

Και επειδή κανείς δεν είναι ίδιος με τους υπόλοιπους και επιπλέον οι απαιτήσεις όλων μας διαφέρουν, θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για όλες τις επιλογές, που έχετε. Θα σας προτείνουν λύσεις, εξατομικευμένες και απόλυτα προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες, στις επιθυμίες, αλλά και στις προσδοκίες σας.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικά για κάθε διαθέσιμη μη χειρουργική επιλογή, που υπάρχει σήμερα ως προς τη φροντίδα του δέρματος και την ανάδειξη της φυσικής σας ομορφιάς, μπορείτε να κλείσετε -τηλεφωνικά ή online- ένα ραντεβού στο Geoplasty Center.

Μενού

NEWSLETTER


Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα γύρω από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Ιατρικό Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής GEOPLASTY