Liposuction / Fat Injections

Η λιποέγχυση ή λιποπρόσθεση ή ενέσεις λίπους είναι μια σύγχρονη, ιδιαίτερα αποτελεσματική και δημοφιλής θεραπεία. Μία πρωτοποριακή τεχνική της πλαστικής χειρουργικής, που βασίζεται σε ένα ενέσιμο υλικό (filler), το οποίο λαμβάνεται από τον ίδιο τον ανθρώπινο οργανισμό (αυτόλογο), γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά φιλικό προς αυτόν.

Εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα και το αποτέλεσμά της μπορεί να είναι μόνιμο, εφόσον όλη η διαδικασία γίνει σωστά σε όλα τα στάδια. Αποτελεί την ιδανική και πιο φυσική επιλογή για περιοχές, όπως αυτή κάτω από τα μάτια (αντιμετώπιση μαύρων κύκλων και έλλειψης όγκου), τη ρινοπαρειακή (μείωση των ρυτίδων), τα χείλια, τα ζυγωματικά, το στήθος και το πάνω μέρος της παλάμης (αύξηση του όγκου και επίτευξη μιας πιο νεανικής ή εντυπωσιακής όψης). Ενδείκνυται ακόμη και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας ή την αισθητική βελτίωση άλλων προβληματικών περιοχών του σώματος, όπως η περίπτωση της ανισομαστίας (ως συμπληρωματική τεχνική).

Ουσιαστικά πρόκειται για μία μικρή επέμβαση, κατά την οποία ο πλαστικός χειρουργός παίρνει λίπος από μία περιοχή του σώματος και το εγχύει σε κάποια άλλη, με στόχο είτε να της χαρίσει όγκο, είτε να αναζωογονήσει και να βελτιώσει θεαματικά την όψη και την υφή της, καθώς το λίπος είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βλαστοκύτταρα.

Διαδικασία

Η λιποέγχυση στο πρόσωπο ή στα χέρια (ράχη παλάμης με σκοπό την ενίσχυση της νεανικής όψης) είναι εντελώς ανώδυνη και πραγματοποιείται στο ιατρείο με τοπική αναισθησία. Μετά τη διαδικασία και για δύο ή τρεις περίπου ημέρες, συνήθως παρατηρείται ένα ελαφρύ οίδημα, αλλά το πιθανότερο είναι την επόμενη κιόλας ημέρα να είστε σε θέση να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας. Η λιποπρόσθεση, που αποσκοπεί στην αύξηση του όγκου σε περιοχές του σώματος, όπως οι μαστοί και οι γλουτοί είναι πιο απαιτητική και γίνεται αποκλειστικά σε νοσοκομείο.

Παρενέργειες

Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται να προκληθεί μόλυνση (όπως σε κάθε χειρουργική επέμβαση) ή να μην αιματώνεται το υλικό που εγχύθηκε με αποτέλεσμα να σχηματιστεί κοκκιωματώδης ιστός. Σε κάθε περίπτωση κατά τη διάρκεια της γνωμάτευσης, ο Δρ Γεωργόπουλος θα σας ενημερώσει αναλυτικά για τις πιθανές παρενέργειες, αλλά και σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις αποφύγετε.

Λιποέγχυση / Ενέσεις Λίπους στο Geoplasty Center

Αν το ζητούμενό σας είναι μία πιο νεανική και παράλληλα φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Center προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες θεραπείες και τεχνικές, τις οποίες εφαρμόζουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια, εξασφαλίζοντάς σας άψογα και με διάρκεια αποτελέσματα.

Και επειδή κανείς δεν είναι ίδιος με τους υπόλοιπους και επιπλέον οι απαιτήσεις όλων μας διαφέρουν, ο Δρ Γεωργόπουλος θα συζητήσει διεξοδικά μαζί σας για όλες τις επιλογές, που έχετε. Θα σας προτείνει λύσεις, εξατομικευμένες και απόλυτα προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες, στις επιθυμίες, αλλά και στις προσδοκίες σας.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικά για κάθε διαθέσιμη επιλογή, που μπορεί να σας προσφέρει σήμερα η αισθητική πλαστική χειρουργική, μπορείτε να κλείσετε -τηλεφωνικά ή online- ένα ραντεβού με το Δρ. Γεωργόπουλο.

Μενού

NEWSLETTER


Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα γύρω από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Ιατρικό Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής GEOPLASTY