Liquid Lift

Το Liquid Lift ή Υγρό Λίφτινγκ είναι μία σύγχρονη μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης, που συνδυάζει τα οφέλη του Botox και του Υαλουρονικού οξέος ή και άλλων ενέσιμων εμφυτευμάτων. Χαρίζει ολική αναζωογόνηση και άμεσα πιο νεανική εμφάνιση, ένα απόλυτα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα, που διαρκεί από ένα έως και τρία χρόνια. Αποκαθιστά μη χειρουργικά ολόκληρο το πρόσωπο, αλλά και το λαιμό, σε μία μόνο συνεδρία, η διάρκεια της οποίας κυμαίνεται από μισή μέχρι μία ώρα.

 

Επαναφέρει το σχήμα του προσώπου, εξαλείφει τις ρυτίδες και περιορίζει σημαντικά τη χαλάρωση. Δρα κατά των ρυτίδων έκφρασης στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και στα μάτια, αλλά και αυτών γύρω από το στόμα και τη μύτη. Βελτιώνει και αποκαθιστά τους όγκους και το περίγραμμα του προσώπου και του λαιμού. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες και τους άνδρες, που παρουσιάζουν μικρή ή μέτρια χαλάρωση και συνήθως μετά την ηλικία των 40, επιθυμούν να περιορίσουν θεαματικά τα σημάδια γήρανσης, να ανανεώσουν άμεσα και αναίμακτα την όψη του προσώπου τους.

 

Το Liquid Lift είναι μία απόλυτα ασφαλής αισθητική θεραπεία, αρκεί να εφαρμόζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο γιατρό, ο οποίος θα έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά τα ενέσιμα υλικά που θα χρησιμοποιήσει, δίνοντας έμφαση στην άριστη ποιότητά τους.

 

Με στόχο την επίτευξη του βέλτιστου για τη δική σας περίπτωση αποτελέσματος, κατά τη διάρκεια της γνωμάτευσης, ο Δρ Γεωργόπουλος θα αξιολογήσει παράγοντες όπως τις αναλογίες του προσώπου σας, το βαθμό χαλάρωσης και τα σημάδια γήρανσης που πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά και τις προσδοκίες σας.

 

Διαδικασία

 

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο Δρ Γεωργόπουλος, έχοντας εντοπίσει τις ιδιαίτερες ανάγκες του προσώπου σας και αξιοποιώντας την εμπειρία και τις ιατρικές του γνώσεις, θα επέμβει κατάλληλα σε εκείνα τα σημεία που χρειάζονται ανόρθωση και προσθήκη όγκου.

 

Το Liquid Lift ξεκινά με την εφαρμογή του Υαλουρονικού Οξέως ή των άλλων ενέσιμων εμφυτευμάτων και ολοκληρώνεται με το Botox. H όλη διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη, αλλά αν το επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε να χρησιμοποιηθεί τοπική αναισθησία.

 

Mετά το Liquid Lift

 

Αμέσως μετά το Υγρό Λίφτινγκ μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Ωστόσο, θα σας ζητηθεί να αποφύγετε την κατάκλιση για 4 περίπου ώρες και αυτός είναι ο μοναδικός περιορισμός που θα υπάρξει.

 

Τα αποτελέσματα της δράσης του Υαλουρονικού Οξέως ή των άλλων ενέσιμων εμφυτευμάτων θα είναι άμεσα ορατά, ενώ τα οφέλη του Botox θα αρχίσετε να τα διακρίνετε μετά από περίπου τέσσερις ή πέντε ημέρες.

 

Παρενέργειες

 

Η μοναδική πιθανή παρενέργεια μετά το Liquid Lift μπορεί να είναι ένας περιορισμένης έκτασης ερεθισμός του δέρματος, που θα διαρκέσει μόνο λίγες ώρες και δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει.

 

Liquid Lift στο Geoplasty Center

 

Αν το ζητούμενό σας είναι μία πιο νεανική και παράλληλα φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Center προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη χειρουργικές θεραπείες και τεχνικές, τις οποίες εφαρμόζουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια, εξασφαλίζοντάς σας άψογα και με διάρκεια αποτελέσματα.

 

Και επειδή κανείς δεν είναι ίδιος με τους υπόλοιπους και επιπλέον οι απαιτήσεις όλων μας διαφέρουν, ο Δρ Γεωργόπουλος θα συζητήσει διεξοδικά μαζί σας για όλες τις επιλογές, που έχετε. Θα σας προτείνει λύσεις, εξατομικευμένες και απόλυτα προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες, στις επιθυμίες, αλλά και στις προσδοκίες σας.

 

Αν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικά για κάθε διαθέσιμη επιλογή, που μπορεί να σας προσφέρει σήμερα η αισθητική πλαστική χειρουργική σε μη επεμβατικό επίπεδο, μπορείτε να κλείσετε -τηλεφωνικά ή online-ένα ραντεβού με το Δρ. Γεωργόπουλο.

Μενού

NEWSLETTER


Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα γύρω από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Ιατρικό Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής GEOPLASTY