Λϊφτινγκ Φρυδιών στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty

Αποκτήστε άμεσα πιο νεανική εμφάνιση και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας με λίφτινγκ μετώπου. Στο Geoplasty Plastic Surgery αντιστρέφουμε τα χαρακτηριστικά του άνω προσώπου που προσδίδουν πιο γερασμένη και κουρασμένη όψη και αναζωογονούμε το πρόσωπό σας.

Τι είναι το λίφτινγκ μετώπου

Το λίφτινγκ μετώπου (brow lift) είναι η ιδανική επέμβαση για τις περιπτώσεις στις οποίες, με το πέρασμα των χρόνων, παρατηρείται πτώση φρυδιών, κυρίως της έξω γωνίας, καθώς και απώλεια όγκου στο μέτωπο και τις άνω περιοχές του προσώπου.

Η συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση ανυψώνει τα πεσμένα φρύδια, και μειώνει ή αφαιρεί τις ρυτίδες ανησυχίας που εμφανίζονται στο μέτωπο, αλλά και τις γραμμές ανάμεσα στα φρύδια. Μπορεί να αντιστρέψει τα χαρακτηριστικά του άνω προσώπου που προσδίδουν πιο γερασμένη και κουρασμένη όψη, ενώ μπορεί να προκαλούν ακόμη και περιορισμό της όρασης.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων τεχνικών για ανόρθωση μετώπου και στο Geoplasty Plastic Surgery μπορούμε να συζητήσουμε ποιες είναι οι πλέον κατάλληλες για σας.

Πώς γίνεται το λίφτινγκ μετώπου

Πριν από την επέμβαση πραγματοποιείται ο απαραίτητος προεγχειρητικός έλεγχος.

Κατά την επέμβαση, πραγματοποιείται μια σειρά από μικρές τομές στο εσωτερικό της γραμμής των μαλλιών. Μέσω ειδικού ενδοσκοπίου, ο γιατρός αποκτά πρόσβαση στην εσωτερική περιτονία του μετώπου, έτσι ώστε να μπορέσει να συσφίξει και να επανατοποθετήσει τους υποκείμενους ιστούς στη σωστή τους θέση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να αφαιρεθεί το περίσσιο λίπος και δέρμα, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να προστεθεί λίπος, προκειμένου να αποκατασταθεί η πιθανή απώλεια όγκου των ιστών.

Οι τομές κλείνονται με ράμματα και τοποθετείται επίδεσμος.

Τι γίνεται μετά την επέμβαση

Η περίοδος ανάρρωσης διαρκεί περίπου 1 με 2 εβδομάδες. Τις πρώτες ημέρες μετά το λίφτινγκ μετώπου θα χρειαστεί να φοράτε επίδεσμο, για να περιοριστεί το οίδημα των ιστών.

O Δρ. Γεωργόπουλος θα σας συνταγογραφήσει ειδική προφυλακτική αντιβιοτική αγωγή για προστασία από λοιμώξεις, και θα σας ενημερώσει σχετικά με το πώς να διαχειριστείτε την ανάρρωσή σας.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές του λίφτινγκ μετώπου

Η πιο συχνή παρενέργεια μετά το λίφτινγκ μετώπου είναι το αιμάτωμα, ενώ το οίδημα μπορεί να χρειαστεί μερικές εβδομάδες έως ότου εξασθενήσει πλήρως.

Άλλες πιθανές παρενέργειες είναι η λοίμωξη και ο ήπιος σχηματισμός ουλών.

Το προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery θα σας ενημερώσει αναλυτικά σχετικά με τις παρενέργειες και κυρίως για το πώς μπορείτε να τις αποφύγετε.

Με ποιες άλλες επεμβάσεις συνδυάζεται το λίφτινγκ μετώπου

Το λίφτινγκ μετώπου μπορεί να συνδυαστεί με βλεφαροπλαστική ή λιποέγχυση σε ένα χειρουργείο.

Ο Δρ Γεωργόπουλος θα σας συμβουλεύσει και θα σας καθοδηγήσει υπεύθυνα για τον κατάλληλο συνδυασμό επεμβάσεων, προκειμένου να επιτευχθεί η πλήρης αναζωογόνηση του προσώπου σας και μια συνολικά πιο νεανική εμφάνιση.

Γιατί να μας επιλέξετε για λίφτινγκ μετώπου

Αν θέλετε μια πιο νεανική και φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνικές για λίφτινγκ μετώπου. Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Στην πρώτη σας επίσκεψη, o Δρ Γεωργόπουλος, ως ειδικός και εξαιρετικά έμπειρος στον τομέα της ενδοσκοπικής ανόρθωσης μετώπου και χειρουργικής προσώπου, θα σας ενημερώσει αναλυτικά σχετικά με τη συγκεκριμένη επέμβαση και θα σας καθοδηγήσει κατάλληλα. Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες, αλλά και τις επιθυμίες σας, έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού