Υαλουρονικό Οξύ στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty

Αποκτήστε φρέσκο και νεανικό δέρμα και πλούσια χείλη, και καταπολεμήστε τη γήρανση και τη χαλάρωση. Στο Geoplasty Plastic Surgery εφαρμόζουμε την πιο εξελιγμένη ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, σχεδιασμένη ειδικά για εσάς, ώστε να αναδομήσουμε την επιδερμίδα σας και να αποκαταστήσουμε τον χαμένο όγκο του προσώπου σας.

Τι είναι η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ (hyaluronic acid) είναι ένα πολυμερές σακχάρου, μια φυσική ουσία που χρησιμοποιείται πάρα πολύ συχνά με στόχο να γεμίσει τις ρυτίδες του προσώπου και τα χείλη.

Καθώς υπάρχει φυσικά στον οργανισμό κάθε ανθρώπου, είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή αντιγηραντικής θεραπείας, συμβατή με το ανθρώπινο σώμα.

Όταν εγχέεται στο δέρμα, δρα ως μαξιλάρι, υποστηρίζοντας τον ιστό που έχει χαλαρώσει ή έχει χάσει όγκο λόγω γήρανσης.

Πώς γίνεται η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Πριν από τη θεραπεία, γίνεται λεπτομερής ανάλυση του προσώπου σας και συζητάτε με τον Δρ Γεωργόπουλο, ώστε να οριστικοποιηθούν οι περιοχές στις οποίες θα εφαρμοστεί το υαλουρονικό οξύ.

Σκοπός δεν είναι μόνο να γεμίσουν οι ρυτίδες, αλλά να αποκατασταθεί και ο χαμένος όγκος του προσώπου. Έτσι στοχεύουμε διαφορετικές περιοχές κάθε φορά και χρησιμοποιούμε διαφορετικές τεχνικές, δίνοντας τελικά την εικόνα ενός νεανικού, ανορθωμένου προσώπου (γνωστό ως liquid lift).

Αρχικά οι περιοχές θεραπείας καθαρίζονται σχολαστικά με αντισηπτικό δέρματος. Στη συνέχεια, ο γιατρός χρησιμοποιεί πολύ μικρές βελόνες για την έγχυση του υγρού υαλουρονικού οξέως σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου.

Μετά τη θεραπεία, μπορεί να εφαρμόσουμε παγοκύστη στην περιοχή της έγχυσης ώστε το οίδημα να περιοριστεί στο ελάχιστο. Επίσης, σας συμβουλεύουμε να μην αγγίζετε την περιοχή της θεραπείας, για να εξασφαλιστεί ότι το υλικό θα παραμείνει στη θέση του.

Για ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται

Το σημείο του σώματος στο οποίο συνήθως εφαρμόζεται το υαλουρονικό οξύ είναι το πρόσωπο. Συγκεκριμένα:

  • Ζυγωματικά και κρόταφοι
  • Γύρω από τα μάτια
  • Μάγουλα
  • Χείλη
  • Κάτω γνάθος και πηγούνι

Πόσο διαρκεί η θεραπεία

Διάρκεια συνεδρίας: 60’

Αριθμός συνεδριών: 1 φορά ανά περιοχή και επανάληψη σε 1 χρόνο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την καθημερινή σας ρουτίνα.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ διαρκούν 9-18 μήνες. Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί στο μέλλον όσες φορές επιθυμείτε.

Το υαλουρονικό οξύ:

  • Προκαλεί ενυδάτωση του ιστού.
  • Γεμίζει τις ρυτίδες.
  • Αποκαθιστά τον χαμένο όγκο του προσώπου.
  • Χαρίζει φρεσκάδα στο δέρμα.

Βασικός στόχος του Δρ Γεωργόπουλου είναι να επαναφέρει τον χαμένο όγκο του προσώπου, αναστρέφοντας τα σημάδια της γήρανσης που αφορούν το σχήμα του. Για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν παγκοσμίως (Juvederm) και τις πιο σύγχρονες τεχνικές (Mauricio de Maio).

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές μετά τη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ πολύ σπάνια έχει παρενέργειες, καθώς πρόκειται για φυσικά παραγόμενη ουσία.

Ενδέχεται να εμφανιστούν οίδημα και ερυθρότητα αμέσως μετά τη θεραπεία, αλλά υποχωρούν γρήγορα.

Επίσης, υπάρχει πάντα ένας μικρός κίνδυνος λοίμωξης, αλλά μπορεί να προληφθεί αν ακολουθήσετε τις συμβουλές φροντίδας που θα σας δώσουμε.

Το κέντρο Geoplasty Plastic Surgery είναι πλήρως εξοπλισμένο προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται το υαλουρονικό οξύ

Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείτε στην ίδια συνεδρία να συνδυάσετε διάφορες θεραπείες.

Για παράδειγμα, αν σας ενδιαφέρει να μειώσετε τις ρυτίδες και να αποκτήσετε πιο σφριγηλό δέρμα, μπορείτε να συνδυάσετε τη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ με θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη και αυτόλογη μεσοθεραπεία με ρrρ ή ετερόλογη μεσοθεραπεία.

Στο πρώτο ραντεβού, ο γιατρός θα διαγνώσει τις ανάγκες σας και με βάση αυτές θα σχεδιάσει μια Geoplasty Signature Treatment ειδικά για την περίπτωσή σας. Δηλαδή, θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών που θα σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς οι θεραπείες να επηρεάζουν η μία την άλλη, συμβάλοντας τελικά όλες μαζί στη βελτίωση του προσώπου.

Γιατί να μας επιλέξετε για θεραπεία με υαλουρονικό οξύ

Αν θέλετε μια πιο νεανική και φυσική εμφάνιση και πλούσια χείλη, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη επεμβατικές, ενέσιμες θεραπείες. Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού