Μεσοθεραπεία για το Πρόσωπο και το Σώμα στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty

Μειώστε θεαματικά τα σημάδια γήρανσης, φωτογήρανσης και ακμής, και χαρίστε μια πιο νεανική όψη στο πρόσωπό σας με ετερόλογη μεσοθεραπεία. Στο Geoplasty Plastic Surgery χρησιμοποιούμε τις πιο εξελιγμένες ενέσιμες θεραπείες με τα πιο σύγχρονα και πιστοποιημένα υλικά, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, για να σας χαρίσουμε λαμπερό και υγιές δέρμα.

Τι είναι η ετερόλογη μεσοθεραπεία

Η τεχνική της ετερόλογης μεσοθεραπείας είναι γνωστή εδώ και 50 χρόνια. Κύριος στόχος της είναι η ανάπλαση του γερασμένου και κατεστραμμένου δέρματος με την έγχυση μεγάλης ποσότητας θρεπτικών συστατικών σε μικρή επιφάνεια σώματος, χωρίς να προκληθεί τοξικότητα στον οργανισμό.

Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται μόνες τους, ή συνδυαστικά με υαλουρονικό οξύ, είναι βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, μέταλλα, λεκιθίνη, οργανικό πυρίτιο, καρνιτίνη  κ.ά. Οι ουσίες επιλέγονται ανάλογα με την περιοχή του σώματος.

Πώς γίνεται η ετερόλογη μεσοθεραπεία

Στο πρώτο ραντεβού, ο Δρ Γεωργόπουλος προτείνει την καταλληλότερη θεραπεία για εσάς και σας συμβουλεύει σχετικά με τον κύκλο θεραπειών που θα χρειαστείτε.

Πριν από τη θεραπεία, η περιοχή καθαρίζεται με αντισηπτικό δέρματος. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί τοπικά και αναισθητική κρέμα, για να μειωθεί τυχόν δυσφορία.

Ο γιατρός μετά πραγματοποιεί υποδερμικές μικρο-ενέσεις με ειδική τεχνική, εξατομικευμένη για την περίπτωσή σας, σε βάθος όχι μεγαλύτερο από 3 χιλιοστά κάτω από το δέρμα.

Μετά τη θεραπεία, σας συμβουλεύουμε να μην αγγίζετε την περιοχή, για να αποφευχθούν ερεθισμοί και λοιμώξεις, και να μη χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό για λίγες ώρες.

Για ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται

Τα σημεία του σώματος στα οποία συνήθως εφαρμόζεται η ετερόλογη μεσοθεραπεία είναι:

  • Πρόσωπο, ως κοσμητική θεραπεία και θεραπεία αντιγήρανσης
  • Οπίσθια και μηροί, για εντοπισμένη αντιμετώπιση λίπους και βελτίωση της κυτταρίτιδας

Πόσο διαρκεί η θεραπεία

Διάρκεια συνεδρίας: 20’-30’

Κύκλος θεραπείας: 1 φορά την εβδομάδα για 1 μήνα και επανάληψη 1 φορά τον μήνα για διατήρηση του αποτελέσματος

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα είστε σε θέση να συνεχίσετε κανονικά την καθημερινή σας ρουτίνα μετά τη θεραπεία.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της ετερόλογης μεσοθεραπείας

Τα αποτελέσματά της δεν είναι ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία. Χρειάζονται κάποιες μέρες για να φανούν και απαιτείται μια σειρά συνεδριών για την επίτευξη του μέγιστου επιθυμητού αποτελέσματος.

Η ετερόλογη μεσοθεραπεία:

  • Μειώνει θεαματικά τα σημάδια γήρανσης, φωτογήρανσης και ακμής.
  • Χαρίζει πιο νεανική εμφάνιση.
  • Βελτιώνει την ποιότητα, σφριγηλότητα και όψη του δέρματος.
  • Αναπλάθει το γερασμένο, κατεστραμμένο και αφυδατωμένο δέρμα.
  • Καταπολέμα την τριχόπτωση.
  • Μειώνει τη κυτταρίτιδα.
  • Προκαλεί διάσπαση του λίπους (ενέσιμη λιπόλυση)

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές μετά την ετερόλογη μεσοθεραπεία

Η ετερόλογη μεσοθεραπεία σπάνια παρουσιάζει παρενέργειες.

Ενδέχεται να εμφανιστεί οίδημα ή ερυθρότητα αμέσως μετά τη θεραπεία, αλλά υποχωρούν γρήγορα.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να παρουσιαστεί μια ήπια αντίδραση στη θεραπεία, κάτι το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα και άμεσα.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται η ετερόλογη μεσοθεραπεία

Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείτε στην ίδια συνεδρία να συνδυάσετε διάφορες θεραπείες.

Για παράδειγμα, αν σας ενδιαφέρει να βελτιώσετε την ποιότητα του δέρματός σας, μπορείτε να συνδυάσετε την ετερόλογη μεσοθεραπεία με θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη, θεραπεία με υαλουρονικό οξύ ή αυτόλογη μεσοθεραπεία με ρrρ.

Στο πρώτο ραντεβού, ο γιατρός θα διαγνώσει τις ανάγκες σας και με βάση αυτές θα σχεδιάσει μια Geoplasty Signature Treatment ειδικά για την περίπτωσή σας. Δηλαδή, θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών που θα σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς οι θεραπείες να επηρεάζουν η μία την άλλη, συμβάλλοντας τελικά όλες μαζί στη βελτίωση του προσώπου.

Γιατί να μας επιλέξετε για ετερόλογη μεσοθεραπεία

Αν θέλετε μια πιο νεανική και φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη επεμβατικές, ενέσιμες θεραπείες. Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού