Από το 2013 το κέντρο Geoplasty Plastic Surgery σάς προσφέρει πρωτοποριακές και αποτελεσματικές ιατρικές θεραπείες και τεχνικές που βελτιώνουν την υγεία, την ευεξία και την εξωτερική εμφάνιση. Το άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας σας εγγυώνται υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον.

Η φιλοσοφία μας

Το πρότυπο κέντρο επανορθωτικής και αισθητικής πλαστικής χειρουργικής Geoplasty Plastic Surgery εξειδικεύεται στην παροχή πρωτοποριακών και αποτελεσματικών ιατρικών υπηρεσιών, οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας, της ευεξίας, της εξωτερικής εμφάνισης και γενικότερα του ευ ζην.

Κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος ούτε έχει τις ίδιες ανάγκες. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε ιατρικό θέμα σάς απασχολεί και το οποίο μπορεί να αποκατασταθεί ή να διορθωθεί (αισθητικά ή λειτουργικά) μέσω της πλαστικής χειρουργικής, διασφαλίζοντας πάντα την υγείας σας.

Επιπλέον, προσφέρουμε μια εξαιρετική πλατφόρμα μη επεμβατικών θεραπειών. Ο Δρ Γεωργόπουλος μελετά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας για να σχεδιάσει και να σας προτείνει την Geoplasty Signature Treatment που ταιριάζει σε εσάς προσωπικά. Δηλαδή, μια εξατομικευμένη πρόταση, 100% προσαρμοσμένη στην περίπτωσή σας.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε άψογα, φυσικά αποτελέσματα που διαρκούν, με ασφάλεια και με υψηλό επίπεδο φροντίδας.

Γι’ αυτό, λειτουργούμε με βάση τις αδιαπραγμάτευτες αξίες μας:

  • Ολιστική προσέγγιση στην αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.
  • Δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης, μέσα από πλήρη ενημέρωση, σωστή και ειλικρινή επικοινωνία.
  • Υπευθυνότητα, προσοχή και ευαισθησία στην μετεγχειρητική παρακολούθηση και αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

Οι άνθρωποί μας

Το Geoplasty Plastic Surgery δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο ειδικό πλαστικό χειρουργό Δρ Σπύρο Γεωργόπουλο , με στόχο την προσφορά πρωτοποριακών και υψηλού επιπέδου ιατρικών θεραπειών και διαδικασιών σε άνδρες και γυναίκες.

Ο Δρ Γεωργόπουλος πλαισιώνεται από μια ομάδα έμπιστων συνεργατών. Όλο το επιστημονικό προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery είναι έμπειρο, άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο στις σύγχρονες αισθητικές και επανορθωτικές τεχνικές.

Ο εξοπλισμός μας

Προκειμένου να σας προσφέρει τις πλέον σύγχρονες τεχνικές με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, το Geoplasty Plastic Surgery διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Μεταξύ άλλων, το κέντρο είναι εξοπλισμένο με:

  • Doublo Gold HIFU 4ης γενιάς (τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων για μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου)
  • EMT BODY SCULPTOR©️ (μη χειρουργική διαμόρφωση περιγράμματος του σώματος)
  • Dermapen (για θεραπεία microneedling)
  • IPL Laser (για αντιμετώπιση κηλίδων, πανάδων κ.λπ.)
  • OBSERV 520 (προηγμένο μηχάνημα δερμοανάλυσης)
  • Ραδιοσυχνότητες RF (για αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας)
  • Υπέρηχος HIFU σώματος (για καταστροφή λιποκυτττάρων)
  • Cavitation (για ρευστοποίηση λίπους, συμβολή στη λεμφική απομάκρυνση)

Η καινοτομία μας

Στο Geoplasty Plastic Surgery αρχή μας είναι να αναδομούμε την επιδερμίδα με φυσικό τρόπο. Αυτό μας οδήγησε να ανακαλύψουμε την καινοτόμο αυτόλογη θεραπεία πλάσματος Blood Bio Filler (BBF) ή αλλιώς plasma gel. Πρόκειται για μια ασφαλή και αποτελεσματική μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης, ανάπλασης και αποκατάστασης του όγκου του προσώπου και κάποιων σημείων του σώματος.

Το Blood  Bio Filler παρασκευάζεται με μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή τεχνική, η οποία απαιτεί τον συνδυασμό εξειδικευμένης γνώσης και κατάλληλων μηχανημάτων, τα οποία θα τα βρείτε μόνο στο Geoplasty Plastic Surgery.

Ο χώρος μας

Το Geoplasty Plastic Surgery στεγάζεται σε έναν άνετο και σύγχρονο χώρο στο κέντρο της Γλυφάδας. Το ιατρείο είναι άρτια εξοπλισμένο και τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Στόχος είναι να σας προσφέρουμε ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες σε ένα καλαίσθητο και ευχάριστο περιβάλλον.

Από το 2017 έως το 2020, ο Δρ Γεωργόπουλος διατηρούσε ιατρείο και στη βόρεια Ιταλία, σε έναν υπερπολυτελή χώρο στο Palace Merano Espace Henri Chenot. Το κέντρο απευθύνεται στο διεθνές jet set, που επισκέπτεται τις ιταλικές Άλπεις, και παρέχει υπηρεσίες χαλάρωσης, ευεξίας, αναζωογόνησης και αισθητικής.

Δείτε φωτογραφίες από τον χώρο μας

Geoplasty Plastic Surgery, Γλυφάδα

Palace Merano Espace Henri Chenot, Ιταλία

Πού θα μας βρείτε

Geoplasty Plastic Surgery

Ανδρέα Παπανδρέου 35, 166 75 Γλυφάδα

Palace Merano Espace Henri Chenot

Via Cavour 2, 39012 Merano, Ιταλία

Μενού