geoplasty_pdo_lifting_threads

Νικήστε τον χρόνο σωστά, φυσικά και γρήγορα με λίφτινγκ με νήματα, χωρίς χειρουργείο. Στο Geoplasty Plastic Surgery σας βοηθούμε να καταπολεμήσετε τη χαλάρωση στο πρόσωπο και το σώμα με μια νέα, καινοτόμο και ανώδυνη μέθοδο, που επιτυγχάνει σύσφιξη και ανόρθωση της επιδερμίδας με 100%  απορροφήσιμα νήματα.

Τι είναι το λίφτινγκ με νήματα

Το λίφτινγκ με νήματα (thread lift) είναι μια καινοτόμος, ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος, που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και του σώματος, χωρίς επέμβαση. Η χρήση των νημάτων είναι ευρέως διαδεδομένη στην αισθητική ιατρική σε όλον τον κόσμο, ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια.

Τα νήματα είναι 100% βιο-απορροφήσιμα. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα χρησιμοποιείται για την κατασκευή ραμμάτων στην ιατρική. Παράγονται στη Νότιο Κορέα, ακολουθώντας αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (CE).

Το λίφτινγκ με νήματα ενισχύει το δέρμα, ώστε να ανυψωθούν οι περιοχές που έχουν υποστεί πτώση και χαλάρωση λόγω λεπτού δέρματος ή ηλικίας. Τα νήματα σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα, που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος, με απολύτως ασφαλή τρόπο. Tα νήματα αυτά, καθώς υδρολύωνται και απορροφούνται από τον οργανισμό, συμβάλουν στην παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Δεν αντικαθιστούν το κλασικό χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου. Ωστόσο, αποτελούν εξαιρετική εναλλακτική για γυναίκες και άνδρες που έχουν ήπια ή σημαντική χαλάρωση, αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Πώς γίνεται το λίφτινγκ με νήματα

Η τοποθέτηση των νημάτων γίνεται με ειδικές πολύ λεπτές και κοίλες βελόνες, μέσα στις οποίες είναι ήδη οπλισμένα τα νήματα. Με την απλή εισαγωγή της βελόνας στο δέρμα και την αφαίρεσή της, το νήμα μένει στην προκαθορισμένη θέση του. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειάζεται.

Το λίφτινγκ με νήματα είναι ιδανικό κυρίως για ανθρώπους άνω των 30 ετών, των οποίων το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη. Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία τόσο πυκνότερο πρέπει να είναι το πλέγμα για να μπορέσει να δημιουργήσει τη σωστή υποδομή κολλαγόνου.

Τα νήματα απορροφούνται, δηλαδή διαλύονται από τον οργανισμό, με υδρολυτική διαδικασία σε νερό και διοξείδιο του άνθρακα, με πολύ προβλέψιμο ρυθμό και τρόπο. Κατά τη διαδικασία αυτή, ο οργανισμός παράγει κολλαγόνο γύρω από το υλικό. Στο τέλος εξαφανίζεται το νήμα και αντικαθίσταται από ίνες κολλαγόνου σε συγκεκριμένη διάταξη.

Για ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται

Τα σημεία του σώματος στα οποία συνήθως εφαρμόζονται τα νήματα είναι:

 • Πρόσωπο – οβάλ, ρινοπαρειακές αύλακες, ζυγωματικά, πόδι χήνας και μέτωπο
 • Λαιμός
 • Μηροί και γλουτοί
 • Βραχίονες
 • Πλάτη
 • Στήθος

Πόσο διαρκεί η θεραπεία

Διάρκεια συνεδρίας: 30’-60’

Αριθμός συνεδριών: 1 με επανάληψη σε 8-10 μήνες

Ποια είναι τα αποτελέσματα του λίφτινγκ με νήματα

Τα αποτελέσματα σύσφιξης είναι άμεσα, βελτιώνονται μέρα με τη μέρα και σταθεροποιούνται μέχρι το τέλος του τρίτου μήνα.

Διαρκούν περίπου 18-24 μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα, επανεξετάζεται η τοποθέτηση επιπλέον νημάτων για τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Το λίφτινγκ με νήματα:

 • Διεγείρει τη φυσική δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης.
 • Συσφίγγει την επιδερμίδα.
 • Αναπλάθει το δέρμα.
 • Απαλείφει τις ρινοπαρειακές ρυτίδες.
 • Βελτιώνει το οβάλ του προσώπου.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές μετά το λίφτινγκ με νήματα

Δεν υπάρχουν επιπλοκές, πέραν από πολύ σπάνια ελαφρά τοπικά φαινόμενα που υποχωρούν γρήγορα.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται το λίφτινγκ με νήματα

Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείτε στην ίδια συνεδρία να συνδυάσετε διάφορες θεραπείες.

Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε το λίφτινγκ με νήματα με Doublo Gold HIFU Face Lifting, αυτόλογη θεραπεία με Blood Bio Filler, αυτόλογη μεσοθεραπεία με ρrρ ή ετερόλογη μεσοθεραπεία.

Στο πρώτο ραντεβού, ο γιατρός θα διαγνώσει τις ανάγκες σας και με βάση αυτές θα σχεδιάσει μια Geoplasty Signature Treatment ειδικά για την περίπτωσή σας. Δηλαδή, θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών που θα σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς οι θεραπείες να επηρεάζουν η μία την άλλη, συμβάλλοντας τελικά όλες μαζί στη βελτίωση του προσώπου.

Γιατί να μας επιλέξετε για λίφτινγκ με νήματα

Αν θέλετε μια πιο νεανική και φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη επεμβατικές, ενέσιμες θεραπείες. Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού