Δημιουργία Περιγράμματος Σώματος στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty

Βελτιώστε θεαματικά την εξωτερική σας εμφάνιση και ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας με εξειδικευμένες επεμβάσεις που θα διαμορφώσουν το περίγραμμα του σώματός σας. Στο Geoplasty Plastic Surgery εξετάζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα σμιλεύσουν το σώμα σας.

Γιατί να διαμορφώσετε το περίγραμμα του σώματός σας

Η φυσιολογική γήρανση και η μεγάλη απώλεια βάρους συχνά συνοδεύονται από χαλάρωση του δέρματος και πτώση των ιστών στο σώμα και το πρόσωπο.

Πολλές φορές η απώλεια των κιλών επιτυγχάνεται με συστηματική δίαιτα και έντονη γυμναστική, ενώ άλλες φορές απαιτείται  χειρουργική επέμβαση παχυσαρκίας (sleeve gastrectomy, gastric by pass).

Το τελικό αποτέλεσμα είναι οι ιστοί να χάνουν τη σφριγηλότητά τους, να αδυνατίζουν και να πέφτουν. Έτσι, μπορεί να σας προκαλούν μεγάλη δυσαρέσκεια για τη συνολική εμφάνισή σας.

Πότε γίνεται η διαμόρφωση περιγράμματος σώματος

Οι επεμβάσεις συνήθως συστήνονται σε ασθενείς που εμφανίζουν έντονη χαλάρωση σε:

  • Πρόσωπο και λαιμό
  • Στήθος
  • Βραχίονες
  • Κοιλιά και εφήβαιο
  • Γλουτούς και μηρούς

Απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση είναι η σταθεροποίηση των κιλών σας για περίπου έξι μήνες.

Ποιες επεμβάσεις συνδυάζονται στη διαμόρφωση περιγράμματος σώματος

Η διαμόρφωση περιγράμματος σώματος περιλαμβάνει έναν συνδυασμό χειρουργικών επεμβάσεων:

Οι επεμβάσεις εκτελούνται είτε μεμονωμένα είτε ως μέρος ενός συγκεκριμένου προγράμματος, που σχεδιάζει και υλοποιεί ο Δρ Γεωργόπουλος.

Στο πρώτο ραντεβού, ο γιατρός θα διαγνώσει τις ανάγκες σας και με βάση αυτές θα σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο ειδικά για την περίπτωσή σας. Δηλαδή, θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό επεμβάσεων και θεραπειών που όλες μαζί θα συμβάλλουν στη συνολική βελτίωση του σώματος.

Τι είναι η κυκλοτερής κοιλιοπλαστική

Η κυκλοτερής κοιλιοπλαστική (total belt lipectomy) περιλαμβάνει 4 χειρουργικές επεμβάσεις (κοιλιοπλαστική, ανόρθωση μηρών, ανόρθωση γλουτών και λιποαναρρόφηση) σε μία εγχείρηση.

Διαμορφώνει κυκλοτερώς το τμήμα του σώματος, από το πλευρικό τόξο μέχρι το μέσο των μηρών, και μεταμορφώνει περιμετρικά τη χαλάρωση του κορμού.

Η συγκεκριμένη επέμβαση εφαρμόζεται σε πολύ λίγα κέντρα και από λίγους πλαστικούς χειρουργούς σε όλον τον κόσμο. Ο Δρ Γεωργόπουλος είναι εξειδικευμένος στον τομέα της διαμόρφωσης του περιγράμματος του σώματος μετά από μεγάλη απώλεια κιλών.

Γιατί να μας επιλέξετε για διαμόρφωση περιγράμματος σώματος

Αν σκέφτεστε να συνδυάσετε μία ή περισσότερες επεμβάσεις χειρουργικής σώματος και προσώπου για να επιλύσετε άμεσα και αποτελεσματικά αισθητικά προβλήματα που σας απασχολούν, στο Geoplasty Plastic Surgery θα σας καθοδηγήσουμε υπεύθυνα, έτσι ώστε να καταλήξετε στην πιο ασφαλή, αποτελεσματική και ιδανική λύση για εσάς.

Στην πρώτη σας επίσκεψη, ο Δρ Γεωργόπουλος θα συζητήσει μαζί σας κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στο σώμα σας και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον πλέον κατάλληλο συνδυασμό επεμβάσεων.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού