Μειώστε το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα, απαλλαγείτε από το χαλαρό δέρμα και αποκτήστε το επιθυμητό περίγραμμα χωρίς χειρουργική επέμβαση. Στο Geoplasty Plastic Surgery σάς προσφέρουμε ένα καινοτόμο πρωτόκολλο που σχεδιάσαμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Τι είναι η Triolipolysis για μείωση τοπικού πάχους

Η θεραπεία Triolipolysis για μείωση τοπικού πάχος είναι ένα καινοτόμο πρωτόκολλο που έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει αποκλειστικά ο Δρ Σπύρος Γεωργόπουλος για τη μείωση του τοπικού πάχους.

Πρόκειται για μια αναίμακτη λιπογλυπτική θεραπεία σώματος που συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες:

 1. Ραδιοσυχνότητες RF
 2. Υπέρηχοι HIFU
 3. Cavitation

Επιπλέον έχει άριστα αποτελέσματα στην κατακράτηση των υγρών και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Με την κατάλληλη συνδυαστική τεχνική που εφαρμόζει ο Δρ Σπύρος Γεωργόπουλος, μεγιστοποιείται το αποτέλεσμα σε όλα τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν ανάγκη σύσφιξης και μείωσης του τοπικού λίπους.

Πώς γίνεται η Triolipolysis για μείωση τοπικού πάχους

Η Triolipolysis γίνεται σε τρία στάδια.

Αρχικά η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων RF θερμαίνει τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος (χόριο) και το υποδόριο λίπος. Με τον τρόπο αυτό προάγεται η ενεργοποίηση του κολλαγόνου και επιτυγχάνεται σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος και αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Παράλληλα γίνεται προετοιμασία των λιποκυττάρων για την καταστροφή τους στο επόμενο στάδιο.

Στη συνέχεια η τεχνολογία υπερήχων HIFU, με χρήση αναρρόφησης, καταστρέφει τα λιποκύτταρα χωρίς να βλάψει τις γύρω περιοχές.

Για το συγκεκριμένο στάδιο, χρησιμοποιούμε μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας με ειδικά διαμορφωμένη κεφαλή, η οποία συνδυάζει αναρρόφηση (vacuum) με εστιασμένους υπέρηχους HIFU (High Intesity Focused Ultrasound), που επιτρέπει τη στοχευμένη βολή του εστιασμένου υπερήχου σε επιλεγμένο βάθος. Ο υπέρηχος διαπερνά το δέρμα και τους επιφανειακούς ιστούς, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς.

Η αυξημένη θερμοκρασία στα σημεία εστίασης προκαλεί άμεση καταστροφή των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς. Με την πάροδο του χρόνου τα λιποκύτταρα μειώνονται, μετατρέπονται σε λιπαρά οξέα μέσω της φυσικής διαδικασίας και αποβάλλονται με τη λεμφική οδό από τον οργανισμό.

Ταυτόχρονα, εξαιτίας της φυσικής ανάπλασης και της δημιουργίας καινούργιου κολλαγόνου στο σώμα, επιτυγχάνεται το body contouring, δηλαδή ο ομοιόμορφος επανασχηματισμός του. Η νεο-κολλαγονογένεση βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και διαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος – αυτό που επιζητούν δηλαδή οι περισσότεροι.

Τέλος, χρησιμοποιούμε υπερήχους χαμηλής συχνότητας (cavitation). Η διαδικασία αυτή ολοκληρώνει τη ρευστοποίηση του λίπους και συμβάλλει στη γρηγορότερη λεμφική απομάκρυνσή του από τον οργανισμό. Επίσης, όπως και στην περίπτωση του RF, συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι γνωστή για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της, λόγω της πολυετούς χρήσης της στην αισθητική ιατρική.

Για ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται

Η θεραπεία σώματος Triolipolysis μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές του σώματος που χρειάζονται μείωση τοπικού πάχους:

 • Κοιλιά
 • Πλάγια οσφυϊκή χώρα
 • Μηροί
 • Γόνατα
 • Κορμός
 • Βραχίονες

Πόσο διαρκεί η θεραπεία

Διάρκεια συνεδρίας: 60’-120’ (ανάλογα με τη συνολική επιφάνεια που χρήζει θεραπείας).

Αριθμός συνεδριών: 3-4 (ανά 15-20 ημέρες)

Μπορείτε αμέσως μετά τη θεραπεία να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της Triolipolysis για μείωση τοπικού πάχους

Η θεραπεία Triolipolysis:

 • Μειώνει το τοπικό πάχος.
 • Συσφίγγει του χαλαρωμένο δέρμα.
 • Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος.
 • Διαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος (body contouring).
 • Μειώνει την κυτταρίτιδα.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές μετά την Triolipolysis

Η θεραπεία είναι απόλυτα ανώδυνη και ασφαλής.

Υπάρχει μικρή πιθανότητα να εμφανιστεί ερυθρότητα ή μελανιές στα σημεία θεραπείας. Υποχωρούν όμως τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται η Triolipolysis

Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείτε στην ίδια συνεδρία να συνδυάσετε διάφορες θεραπείες.

Για παράδειγμα, αν σας ενδιαφέρει το body contouring, μπορείτε να συνδυάσετε τη θεραπεία Triolipolisys για μείωση τοπικού πάχους με το EMT BODY SCULPTOR©️, για περαιτέρω καύση λίπους και σύσφιξη μυών. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί με ενέσεις μεσοθεραπείας για κυτταρίτιδα και ενέσεις για λιπόλυση.

Στο πρώτο ραντεβού, ο γιατρός θα διαγνώσει τις ανάγκες σας και με βάση αυτές θα σχεδιάσει μια Geoplasty Signature Treatment ειδικά για την περίπτωσή σας. Δηλαδή, θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών που θα σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς οι θεραπείες να επηρεάζουν η μία την άλλη, συμβάλλοντας τελικά όλες μαζί στη βελτίωση του σώματος.

Γιατί να μας επιλέξετε για μείωση τοπικού πάχους

Αν θέλετε ένα καλλίγραμμο σώμα, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη επεμβατικές θεραπείες για διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος (body contouring). Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού