Λίφτινγκ γλουτών στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty

Αποκτήστε σμιλευμένους και καλλίγραμμους αθλητικούς γλουτούς. Στο Geoplasty Plastic Surgery σας βοηθάμε να απαλλαγείτε από τη χαλάρωση και να βελτιώσετε το περίγραμμα των γλουτών σας για να αναδείξετε τη σιλουέτα και τη θηλυκότητά σας.

Τι είναι η ανόρθωση γλουτών

Η χειρουργική ανόρθωση γλουτών ή λίφτινγκ γλουτών είναι μια πολύ δημοφιλής επέμβαση με στόχο τη συνολική βελτίωση του περιγράμματος του κάτω μέρους του σώματος. Εντάσσεται στις επανορθωτικές επεμβάσεις που απαιτούνται μετά από μεγάλη απώλεια κιλών.

Με το πέρασμα των χρόνων, οι γλουτοί:

  • Xάνουν τον όγκο τους, ιδιαίτερα στο άνω μέρος τους, και αδειάζουν.
  • Εμφανίζουν πτώση λόγω χαλάρωσης του δέρματος και των υποκείμενων ιστών.
  • Εμφανίζουν συνδυασμό απώλειας όγκου και πτώσης.

Συνήθως, το πρόβλημα οφείλεται στη μεγάλη απώλεια βάρους, είτε φυσιολογικά είτε μετά από χειρουργική επέμβαση παχυσαρκίας. Αλλά μπορεί και να οφείλεται στην εγκυμοσύνη ή και στη φυσιολογική γήρανση.

Όταν το πρόβλημα είναι μεγάλο, δεν μπορεί να διορθωθεί μόνο με γυμναστική.

Η ανόρθωση γλουτών μπορεί να επιτευχθεί με διάφορες μεθόδους:

  • Σιλικονούχα ενθέματα – Είναι μια μέθοδος που εφαρμόζεται συχνά. Τα ενθέματα αποκαθιστούν τον όγκο και επιτυγχάνουν και ανόρθωση. Ωστόσο, εμφανίζουν υψηλά ποσοστά μετεγχειρητικών επιπλοκών και γι’ αυτό δεν αποτελούν τη βασική τεχνική επιλογής του Δρ Γεωργόπουλου.
  • EMT BODY SCULPΤOR©️ – Είναι η πιο σύγχρονη τεχνική μη επεμβατικής πλαστικής χειρουργικής ανόρθωσης γλουτών για ήπια έως μέτριου βαθμού προβλήματα.
  • Λιποαναρρόφηση/Λιπογλυπτική – Είναι πιο επεμβατική και δραστική τεχνική, που σμιλεύει τη γλουτιαία περιοχή, προκαλεί αύξηση και επαναφέρει την καμπυλότητα των γλουτών, χωρίς να προσθέτει τομές. Ενδείκνυται ωστόσο για συγκεκριμένα περιστατικά.
  • Χειρουργικό λίφτινγκ γλουτών – Προτείνεται για πιο δύσκολες περιπτώσεις. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να βελτιώσουν το περίγραμμα των γλουτών και την οπίσθια επιφάνεια του άνω μηρού. Δηλαδή, τα σημεία που ενδέχεται να έχουν χαλαρώσει και να παρουσιάζουν περίσσεια δέρματος, λόγω απώλειας βάρους, γήρανσης ή γονιδίων.

Με κύριο γνώμονα την ασφάλειά σας, ο Δρ Γεωργόπουλος θα αξιολογήσει το πρόβλημα και με βάση την εμπειρία του θα σας προτείνει την καλύτερη τεχνική για εσάς.

Πώς γίνεται η ανόρθωση γλουτών

Η επέμβαση πραγματοποιείται τις περισσότερες φορές με γενική αναισθησία, αφού προηγηθεί ο απαραίτητος προεγχειρητικός έλεγχος.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές, αλλά πάντα προηγείται εκτεταμένη λιποαναρρόφηση. Με αυτόν τον τρόπο:

  • Δίνουμε το επιθυμητό σχήμα.
  • Συλλέγουμε λίπος για να επαναφέρουμε τον χαμένο όγκο με λιποπρόσθεση.

Οι τομές γίνονται ψηλά, πάνω από τους γλουτούς, έτσι ώστε να καλύπτονται ακόμη και από μικρό εσώρουχο.

Το δέρμα διαχωρίζεται από τους μυς. Στη συνέχεια, είτε αφαιρείται μια λωρίδα δέρματος-υποδόριου ιστού από την περιοχή των γλουτών είτε ανακατανέμεται ο υποδόριος ιστός για επιπλέον όγκο.

Τέλος συρράπτεται το έλλειμα, τραβώντας τους γλουτούς ψηλά και ανασηκώνοντάς τους.

Τι γίνεται μετά την επέμβαση

Μετά την επέμβαση θα χρειαστεί να παραμείνετε στο νοσοκομείο για 1 ημέρα.

Απαραίτητη είναι η χρήση ειδικού ενδύματος συμπίεσης για 1 μήνα περίπου.

Κατά την πρώτη εβδομάδα, μπορεί να υπάρχει δυσκολία στο περπάτημα και μικρή ενόχληση όταν κάθεστε.

Μετά από 10 ημέρες περίπου, μπορείτε να επανέλθετε στις καθημερινές δραστηριότητές σας. Γυμναστική συνίσταται να ξεκινήσετε 1 μήνα μετά την επέμβαση.

Το αποτέλεσμα της επέμβασης μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια και δεν επηρεάζεται από μικρές διακυμάνσεις στο βάρος.

Θα σας δώσουμε πλήρες πρόγραμμα παρακολούθησης και μετεγχειρητικής φροντίδας, που θα δημιουργήσουμε ειδικά για εσάς. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται τόσο γενικές οδηγίες όσο και πληροφορίες σχετικά με το ποιες δραστηριότητες επιτρέπονται και ποιες όχι. Επίσης, θα λάβετε ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές της ανόρθωσης γλουτών

Σπάνιες επιπλοκές είναι το αιμάτωμα και η επιμόλυνση του τραύματος, που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάσπασή του και τη συλλογή υγρού.

Με τη χρήση ειδικών τεχνικών και αλοιφών, οι τομές γίνονται δυσδιάκριτες. Ωστόσο, ο Δρ Γεωργόπουλος φροντίζει να πραγματοποιεί τομές σε στρατηγικά σημεία, όπου οι ουλές καλύπτονται από τις φυσικές πτυχές του σώματος ή από τα ρούχα.

Με ποιες άλλες επεμβάσεις συνδυάζεται η ανόρθωση γλουτών

Η ανόρθωση γλουτών μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση/λιπογλυπτική για καλύτερη διαμόρφωση του περιγράμματος.

Ο Δρ Γεωργόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διαμόρφωσης περιγράμματος σώματος. Θα αξιολογήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, και θα σας προτείνει τη διαδικασία που θα σας εξασφαλίσει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Γιατί να μας επιλέξετε για ανόρθωση γλουτών

Αν θέλετε καλλίγραμμους γλουτούς, χωρίς χαλάρωση, προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνικές για ανόρθωση γλουτών. Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Στην πρώτη σας επίσκεψη, ο Δρ Γεωργόπουλος θα συζητήσει διεξοδικά μαζί σας κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την ανόρθωση γλουτών, τις διαθέσιμες επιλογές σας, καθώς και το πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την επέμβαση. Θα σας καθοδηγήσει υπεύθυνα έτσι ώστε να καταλήξετε στην πιο ασφαλή, αποτελεσματική και ιδανική για εσάς διαδικασία.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού