Ανόρθωση μηρών στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty

Αποκτήστε καλλίγραμμα πόδια και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας. Στο Geoplasty Plastic Surgery σας βοηθάμε να απαλλαγείτε από τη χαλάρωση στην εσωτερική πλευρά των μηρών, ενώ ταυτόχρονα λεπταίνουμε και βελτιώνουμε το περίγραμμα του ποδιού.

Τι είναι η ανόρθωση μηρών

Η χαλάρωση του δέρματος και η περίσσεια λίπους στην έσω επιφάνεια των μηρών αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η πλαστική χειρουργική.

Το δέρμα εμφανίζεται ζαρωμένο, γεμάτο ρυτιδώσεις που δεν διορθώνονται με γυμναστική και δίαιτα. Συνήθως το πρόβλημα οφείλεται σε:

  • Μεγάλη απώλεια βάρους, είτε φυσιολογικά είτε μετά από χειρουργική επέμβαση.
  • Φυσιολογική γήρανση που οδηγεί σε χαλάρωση των ιστών.

Οριστική λύση, για άνδρες και για γυναίκες, δίνεται με την επέμβαση ανόρθωσης μηρών.

Η ανόρθωση μηρών αναδιαμορφώνει το σχήμα της έσω επιφάνειας του μηρού και χαρίζει ένα καλλίγραμμο και νεανικό πόδι.

Μετά την επέμβαση θα αποκτήσετε λεπτότερους και πιο καλοσχηματισμένους μηρούς, και θα ανακτήσετε αυτοπεποίθηση, αναδεικνύοντας το σώμα σας ακόμη και με μαγιό.

Πώς γίνεται η ανόρθωση μηρών

Η επέμβαση πραγματοποιείται τις περισσότερες φορές με γενική αναισθησία, αφού προηγηθεί ο απαραίτητος προεγχειρητικός έλεγχος.

Προηγείται λιποαναρρόφηση περιμετρικά για σμίλευση του μηρού, μείωση του επιπλέον λίπους και περαιτέρω χαλάρωση του δέρματος.

Η τομή γίνεται ψηλά στη μηροβουβωνική περιοχή, έτσι ώστε η τελική ουλή να είναι κρυμμένη σε μια φυσική πτυχή του σώματος και να καλύπτεται πλήρως από το εσώρουχο.

Μεγάλη σημασία έχει οι εν τω βάθη περιτονίες του μηρού να καθηλωθούν σε στερεές δομές, όπως το περιόστεο της ηβικής σύμφυσης. Με αυτόν τον τρόπο, το αποτέλεσμα έχει διάρκεια και αποφεύγεται η μετακίνηση της ουλής προς τα κάτω.

Τι γίνεται μετά την επέμβαση

Μετά την επέμβαση δεν υπάρχει πόνος αλλά ένα αίσθημα τάσης στην περιοχή των μηρών.

Απαραίτητη είναι η χρήση ειδικού ενδύματος συμπίεσης για 1 μήνα. Έτσι, μειώνεται το πρήξιμο και υποστηρίζεται η περιοχή των μηρών.

Για 7 μέρες μετά την επέμβαση συστήνεται μειωμένη κινητικότητα. Μετά από 2-3 εβδομάδες μπορείτε να επανέλθετε στις πλήρεις δραστηριότητές σας.

Το αποτέλεσμα της επέμβασης μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια και δεν επηρεάζεται από μικρές διακυμάνσεις στο βάρος.

Θα σας δώσουμε πλήρες πρόγραμμα παρακολούθησης και μετεγχειρητικής φροντίδας, που θα δημιουργήσουμε ειδικά για εσάς. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται τόσο γενικές οδηγίες όσο και πληροφορίες σχετικά με το ποιες δραστηριότητες επιτρέπονται και ποιες όχι. Επίσης, θα λάβετε ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές της ανόρθωσης μηρών

Σπάνιες επιπλοκές είναι το αιμάτωμα και η επιμόλυνση του τραύματος, που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάσπασή του.

Άλλες επιπλοκές, όπως υπερτροφικές ουλές και αισθητικές δυσμορφίες, μπορούν εύκολα να προληφθούν με τον ειδικό σχεδιασμό πριν από την  επέμβαση και την κατάλληλη τεχνική που εφαρμόζει ο Δρ Γεωργόπουλος.

Με ποιες άλλες επεμβάσεις συνδυάζεται η ανόρθωση μηρών

Η ανόρθωση μηρών μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση για συνολικά καλύτερη ανατομία του κάτω μέρους του σώματος.

Ο Δρ Γεωργόπουλος έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διαμόρφωσης περιγράμματος σώματος. Θα αξιολογήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, και θα σας προτείνει τη διαδικασία που θα σας εξασφαλίσει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Γιατί να μας επιλέξετε για ανόρθωση μηρών

Αν θέλετε καλλίγραμμα πόδια, χωρίς χαλάρωση, προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνικές για ανόρθωση μηρών. Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Στην πρώτη σας επίσκεψη, ο Δρ Γεωργόπουλος θα συζητήσει διεξοδικά μαζί σας κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την ανόρθωση μηρών και για τις διαθέσιμες επιλογές σας, καθώς και το πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την επέμβαση. Θα σας καθοδηγήσει υπεύθυνα έτσι ώστε να καταλήξετε στην πιο ασφαλή, αποτελεσματική και ιδανική για εσάς διαδικασία προκειμένου να αποκτήσετε τα καλλίγραμμα πόδια που επιθυμείτε.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού