Δρ Σπύρος Γεωργόπουλος

  1. Αρχική
  2. Geoplasty
  3. Δρ Σπύρος Γεωργόπουλος

Ειδικός Πλαστικός Χειρουργός – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο βραβευμένος ειδικός πλαστικός χειρουργός με διεθνή δραστηριότητα Δρ Σπύρος Π. Γεωργόπουλος εργάζεται και παράλληλα δραστηριοποιείται αδιάκοπα την τελευταία δεκαετία τόσο στον τομέα της έρευνας όσο και της εξέλιξης της πλαστικής χειρουργικής. Με αέναο στόχο του την πρωτοπορία και την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, επενδύει στη διαρκή εκπαίδευση και ενημερώνεται για κάθε νέα τάση και τεχνική.

Εξειδίκευση

Ο Δρ Γεωργόπουλος ειδικεύεται στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού και του προσώπου, τη μικροχειρουργική, τις διαδικασίες έγχυσης λίπους, καθώς και τη βελτίωση των ιστών μέσω των βλαστοκυττάρων.

Η αισθητική χειρουργική του προσώπου αποτελεί τη μεγάλη του αγάπη. Για αυτό, τα τελευταία χρόνια εξελίσσει τεχνικές στις πιο απαιτητικές χειρουργικές επεμβάσεις, όπως τη ρινοπλαστική, το λίφτινγκ προσώπου, λαιμού και μέσου προσώπου  με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στην επανορθωτική χειρουργική χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, τις οποίες έχει προσαρμόσει και εξελίξει, έτσι ώστε να εφαρμόζονται και στον χώρο των αισθητικών χειρουργικών τεχνικών.

Ταυτόχρονα, εξειδικεύεται σε μη επεμβατικές θεραπείες που στόχο έχουν τη βελτίωση του προσώπου όπως, η θεραπεία με το ιατρικό μηχάνημα Doublo Gold HIFU, μοναδικό στην Ελλάδα, αλλά και η καινοτομία του Blood Bio Filler (BBF) ή αλλιώς plasma gel.

Διαδικασίες όπως η αύξηση του μαστού, η λιποαναρρόφηση ή το λίφτινγκ, αλλά και μη επεμβατικές θεραπείες, όπως η βοτουλινική τοξίνη, το υαλουρονικό οξύ, τα πίλινγκ του δέρματος και οι θεραπείες με λέιζερ, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και την ψυχολογία γυναικών και ανδρών.

Και επειδή κάθε περιστατικό είναι μοναδικό ο Δρ Γεωργόπουλος μελετά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας προκειμένου να σχεδιάσει και να  προτείνει τη μοναδική Geoplasty Signature Treatment που ταιριάζει σε εσάς προσωπικά.  Δηλαδή, μια εξατομικευμένη πρόταση, 100% προσαρμοσμένη στην περίπτωσή σας.

Σπουδές και μετεκπαίδευση

Ο Δρ Γεωργόπουλος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών το 2003 και ολοκλήρωσε με άριστα τη Διδακτορική Διατριβή του στον τομέα της μικροχειρουργικής, στην ίδια σχολή.

Απέκτησε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας στο Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», όπου αποκόμισε εξαιρετική εμπειρία στη θεραπεία εγκαυμάτων, την αφαίρεση όγκων του δέρματος και μελανωμάτων, καθώς και την αποκατάσταση των νεύρων και των άλλων ιστών, σε πρόσωπο και σώμα.

Παράλληλα, συνέχισε  την εκπαίδευσή του στο αισθητικό κομμάτι της πλαστικής χειρουργικής, σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε αναγνωρισμένους φορείς, όπως το Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας (Royal College of Surgeons of England) και το Κέντρο Μαστού του Μαϊάμι στις ΗΠΑ (Miami Breast Center).

Είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κολεγίου Χειρουργών (European College of Aesthetic Medicine and Surgery  – ECAMS) πράγμα που του δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για ότι πιο σύγχρονο υπάρχει και να δημιουργεί μια δυνατή σχέση συνεργασίας και συνεχούς ανταλλαγής απόψεων και τεχνικών με καταξιωμένους γιατρούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ως απόφοιτος της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας έχει άριστη ειδίκευση στον τομέα της ογκοπλαστικής, καθώς και την αποκατάσταση του μαστού μετά από μαστεκτομή.

Παράλληλα, στην προσπάθεια του να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και στο αισθητικό κομμάτι της πλαστικής χειρουργικής, ειδικεύτηκε στον ανερχόμενο τομέα των θεραπειών με αυτόλογο λίπος και βλαστοκύτταρα, οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν σε όλους νεανική και συνάμα φυσική εμφάνιση.

Έχει συμμετάσχει, ως βασικός ομιλητής σε διεθνή συνέδρια. Το 2011, στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, τιμήθηκε με το 1ο Βραβείο «Γεώργιος Πολυκράτης».

Το Κέντρο και οι στόχοι του

Το 2013, με την έναρξη της λειτουργίας του ιατρικού Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty Plastic Surgery στη Γλυφάδα, δημιούργησε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ιατρικό χώρο, όπου προσφέρει μια εξαιρετική πλατφόρμα υπηρεσιών, σε ένα ασφαλές, άνετο και καλαίσθητο περιβάλλον.

Προτείνει λύσεις, εξατομικευμένες και απόλυτα προσαρμοσμένες στις επιθυμίες και τις ιδιαίτερες ανάγκες των ανθρώπων που τον εμπιστεύονται, και τους παρακολουθεί με υπευθυνότητα, προσοχή και ευαισθησία. Πρωταρχικοί στόχοι και αδιαπραγμάτευτες αξίες του αποτελούν η ολιστική προσέγγιση στην αντιμετώπιση του εκάστοτε περιστατικού, η πλήρης ενημέρωση, η σωστή και ειλικρινής επικοινωνία, η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης, τα άψογα και με διάρκεια αποτελέσματα.

Την πλούσια επαγγελματική του εμπειρία και τη μοναδική του τεχνική ο Δρ Γεωργόπουλος τη μετέφερε από το 2017 έως το 2020 στη βόρεια Ιταλία, και συγκεκριμένα στο Μεράνο, σε ένα διεθνές υπερπολυτελές κέντρο στις Ιταλικές Άλπεις, το Palace Merano Espace Henri Chenot.

Μενού