Αποκτήστε εξαιρετικά λεία και αναζωογονημένη επιδερμίδα με νεανική όψη και υφή, χωρίς να αλλοιωθεί η εκφραστικότητα του προσώπου σας, με Θεραπεία προσώπου με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες  Blood Bio Filler (BBF ή plasma gel). Στο Geoplasty Plastic Surgery αναδομούμε την επιδερμίδα σας με φυσικό τρόπο, βελτιώνουμε την υφή της, την ενυδατώνουμε σε βάθος και απαλύνουμε τις λεπτές γραμμές του προσώπου σας.

Τι είναι η Θεραπεία προσώπου με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες με Blood Bio Filler

Η θεραπεία με Blood Bio Filler με αυτόλογο όρο – πλούσιο σε αιμοπετάλια  (autologous plasma Bio Filler, Bio Filler, BBF) είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης του προσώπου και κάποιων σημείων του σώματος.

Η θεραπεία περιλαμβάνει την έγχυση αυτόλογου πλάσματος, το οποίο προέρχεται από το αίμα του ασθενούς. Έτσι, μειώνεται ο κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων και ανεπιθύμητων ενεργειών. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό υλικό, την ποιότητα του οποίου κανένα filler δεν μπορεί να πλησιάσει!

Το Blood Bio Filler χρησιμοποιείται κυρίως για αποκατάσταση περιοχών που έχουν υποστεί απώλεια όγκου λόγω γήρανσης, καθώς και για την ανάπλαση του δέρματος, κυρίως στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Η θεραπεία με αυτόλογο λίπος είναι παρόμοια με το Blood Bio Filler, μόνο που η διαδικασία λήψης του υλικού δεν απαιτεί κάποια επέμβαση.

Πώς γίνεται η Θεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες – Blood Bio Filler

Το Blood Bio Filler παρασκευάζεται με μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή τεχνική, η οποία απαιτεί τον συνδυασμό εξειδικευμένης γνώσης και κατάλληλων μηχανημάτων, τα οποία θα τα βρείτε μόνο στο Geoplasty Plastic Surgery. Κατά τη διαδικασία αυτή, γίνεται διαχωρισμός και επεξεργασία του πλάσματος από το αίμα.

Ο γιατρός κάνει μια απλή αιμοληψία (10-20 ml) από μια περιφερική φλέβα. Το αίμα φυγοκεντρείται, φιλτράρεται και υφίσταται επεξεργασία για να προκύψει το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (Platelet-Rich Plasma – ρrρ) και στη συνέχεια το Blood Bio Filler.

Η επεξεργασία γίνεται παρουσία του ασθενούς, ώστε να δημιουργηθεί το ιδανικό ιξώδες (πυκνότητα του γεμίσματος) που απαιτείται για κάθε περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί.

Το Bio Filler έπειτα εγχέεται απευθείας στην περιοχή των ρυτίδων, καθώς και οπουδήποτε αλλού κρίνει απαραίτητο ο γιατρός.

Για ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται

Τα σημεία του σώματος στα οποία συνήθως εφαρμόζεται η θεραπεία με Blood Bio Filler είναι:

  • Μάτια – για διόρθωση μαύρων κύκλων και αποκατάσταση του χαμένου όγκου
  • Πρόσωπο
  • Λαιμός
  • Χέρια
  • Ντεκολτέ

Πόσο διαρκεί η θεραπεία

Διάρκεια συνεδρίας: 60’

Αριθμός συνεδριών: 1

Δεν απαιτείται νοσηλεία.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του Blood Bio Filler

Το αποτέλεσμα της θεραπείας με Blood Bio Filler είναι μια εξαιρετικά λεία και αναζωογονημένη επιδερμίδα, με νεανική όψη και υφή. Ειδικότερα στην περιοχή των ματιών, δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα γεμίσματος που κανένα άλλο filler δεν μπορεί να δώσει.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και οι ευεργετικές επιδράσεις του νέου κολλαγόνου (κολλαγονογένεση) γίνονται εμφανείς μετά από μερικές εβδομάδες.

Σε μερικούς μήνες, το πλάσμα  απορροφάται φυσικά και πλήρως στην περιοχή που εφαρμόστηκε η θεραπεία.

Το Bio Filler:

  • Αναδομεί την επιδερμίδα σας με φυσικό τρόπο, βελτιώνει την υφή της και την ενυδατώνει σε βάθος.
  • Χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα αποκατάστασης του χαμένου όγκου, χωρίς να αλλοιώνει την εκφραστικότητα του προσώπου σας.
  • Διεγείρει τους ιστούς με τη μέθοδο της αναγεννητικής ιατρικής  που ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Απαλύνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου σας.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές μετά το Blood Bio Filler

Η θεραπεία είναι πολύ καλά ανεκτή και ασφαλής και οι παρενέργειες είναι σπάνιες.

Το δέρμα μπορεί να εμφανίσει ελαφρύ πρήξιμο, εκχυμώσεις (μελανιές) και ερυθήματα (κοκκινίλες), τα οποία όμως υποχωρούν σε λίγες μέρες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Δρ Γεωργόπουλος θα σας ενημερώσει αναλυτικά για τις πιθανές παρενέργειες και τον καλύτερο τρόπο για να τις αποφύγετε.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται το Blood Bio Filler

Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείτε στην ίδια συνεδρία να συνδυάσετε διάφορες θεραπείες.

Για παράδειγμα, αν σας ενδιαφέρει να βελτιώσετε την ποιότητα του δέρματός σας, μπορείτε να συνδυάσετε το Blood Bio Filler με με θεραπεία  ρrρ ή Microneedling με Dermapen, για περαιτέρω  βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Στο πρώτο ραντεβού, ο γιατρός θα διαγνώσει τις ανάγκες σας και με βάση αυτές θα σχεδιάσει μια Geoplasty Signature Treatment ειδικά για την περίπτωσή σας. Δηλαδή, θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών που θα σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς οι θεραπείες να επηρεάζουν η μία την άλλη, συμβάλλοντας τελικά όλες μαζί στη βελτίωση του προσώπου.

Γιατί να μας επιλέξετε για θεραπεία με Blood Bio Filler

Αν θέλετε μια πιο νεανική και φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη επεμβατικές, ενέσιμες θεραπείες. Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Ο Δρ Γεωργόπουλος έχει ειδικευτεί στις αυτόλογες θεραπείες και ενημερώνεται συστηματικά για οτιδήποτε νέο και πρωτοποριακό σε αυτόν τον τομέα. Είναι ο πλέον ειδικός για να προσδιορίσει την καταλληλότερη για εσάς αυτόλογη διαδικασία.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού