Προσαρμόστε τα καλλυντικά σας στις δικές σας ανάγκες, με απόλυτα εξατομικευμένες φόρμουλες περιποίησης και θεραπείες που ταιριάζουν στο κάθε δέρμα ξεχωριστά. Στο Geoplasty Plastic Surgery σας προσφέρουμε εξατομικευμένη αξιολόγηση, θεραπεία και αντιγήρανση του δέρματός σας με δερμοκαλλυντικά της γαλλικής εταιρείας Universkin, που πρωτοπορεί και καινοτομεί στον χώρο των αισθητικών φαρμακευτικών εφαρμογών.

Τι είναι τα δερμοκαλλυντικά Universkin

Μια ομάδα βιολόγων, δερματολόγων, πλαστικών χειρουργών, χημικών και φαρμακοποιών της γαλλικής εταιρείας Universkin επέλεξαν προσεκτικά 19 δραστικές ουσίες και πειραματίστηκαν με 1.159 διαφορετικούς συνδυασμούς, ώστε η καλλυντική αγωγή να γίνει πιο εξατομικευμένη από ποτέ.

Έτσι, ο κάθε ασθενής λαμβάνει τον δικό του προσωπικό ορό που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις δικές του δερματικές ανάγκες.

Καθώς τα προϊόντα Universkin απαιτούν αξιολόγηση, διάγνωση και σχεδιασμό από γιατρό, δεν διατίθενται σε καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία ή online.

Τι είναι ο πολυλειτουργικός ορός Universkin P Serum

Η εξατομικευμένη καλλυντική αγωγή Universkin περιλαμβάνει μια επαναστατική βάση νανοτεχνολογίας, τον ορό Universkin P Serum.

Ο ορός είναι εμπλουτισμένος με:

 • Υαλουρονικό οξύ μικρού μοριακού βάρους.
 • Ω3 λιπαρά οξέα (10%), που είναι γνωστά για την αντιφλεγμονώδη δράση τους.
 • Βιταμίνη Ε.
 • Βιομιμητικά πεπτίδια.

Όλα αυτά συνθέτουν έναν ενισχυμένο δερμοκαλλυντικό ορό που η δράση του διαφοροποιείται ανάλογα με τα συστατικά τα οποία προστίθενται.

Τι είναι τα βιομιμητικά πεπτίδια

Η Universkin φημίζεται παγκοσμίως ως η πρώτη που εισήγαγε τα βιομιμητικά πεπτίδια σε προϊόντα τοπικής εφαρμογής, δηλαδή σε δερμοκαλλυντικά.

Τα βιομιμητικά πεπτίδια είναι μικρές αλυσίδες που αποτελούνται από 5 έως 6 αμινοξέα και λειτουργούν ως αποστολείς βιολογικών μηνυμάτων στα δερματικά κύτταρα (biological messengers). Το δραστικό τμήμα μιας ουσίας (π.χ. ορμόνης, ενζύμου ή μεταβιβαστού) κλειδώνει στον υποδοχέα του κυττάρου και μεταφέρει το μήνυμα. Με άλλα λόγια, αυτά τα πεπτίδια ενημερώνουν τα κύτταρα του δέρματος για να παραχθεί όποιο συστατικό λείπει (π.χ. κολλαγόνο, πρωτεογλυκάνες, κ.λπ.).

Τα βιομιμητικά πεπτίδια:

 • Διαφυλάσσουν την υγρασία στο δέρμα.
 • Αυξάνουν την αμυντική ικανότητα του δέρματος.
 • Βοηθούν στην ανάπλαση.
 • Προστατεύουν το δέρμα από τη φωτογήρανση.

Πώς γίνεται η κλινική αξιολόγηση και θεραπεία

Μας δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία να δημιουργήσουμε μέσα στο Geoplasty Plastic Surgery μια ενδεδειγμένη καλλυντική αγωγή, μετά από την κλινική αξιολόγηση του κάθε ασθενούς.

Η κλινική αξιολόγηση της επιδερμίδας σας γίνεται με τη βοήθεια του προηγμένου μηχανήματος δερμοανάλυσης OBSERV 520. Το μηχάνημα φωτογραφίζει και αποκαλύπτει την κατάσταση του δέρματος, φτάνοντας μέχρι και τις βαθύτερες στοιβάδες του.

Έτσι, αποκτάμε μια πλήρη εικόνα των προβλημάτων και των αναγκών της επιδερμίδας σας και επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς. Τα προϊόντα του ιατρείου μας περιέχουν ενεργά συστατικά σε μεγαλύτερη συγκέντρωση, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας. Η καινοτομία αυτή δανείζεται τις βασικές αρχές της λειτουργικής ιατρικής, που εστιάζει στον ασθενή και τα αίτια πίσω από κάθε πρόβλημα.

Τι είναι η ψηφιακή πλατφόρμα SkinXs

Η Universkin έχει δημιουργήσει την πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης SkinXs. Με τη βοήθεια του ειδικού ερωτηματολογίου SkinXs σχεδιάζουμε μαζί το ακριβές δερματικό προφίλ σας και εντοπίζουμε τις πραγματικές ανάγκες σας δωρεάν, ακόμη και εξ αποστάσεως.

Έτσι, σας προτείνουμε μια απολύτως προσωποποιημένη και ολοκληρωμένη δερμοκαλλυντική θεραπεία.

Για ποια δερματικά προβλήματα ενδείκνυνται τα δερμοκαλλυντικά

Με τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου ορού της Universkin αντιμετωπίζουμε:

 • Οξείδωση από τον ήλιο.
 • Ουλές, μαύρα στίγματα και δυσχρωμίες (πανάδες, μέλασμα, μελαχρωματικές κηλίδες).
 • Γήρανση του δέρματος (χαλάρωση, ρυτίδες).
 • Ακμή και ροδόχρους ακμή.
 • Ξηρότητα ή αφυδάτωση του δέρματος.
 • Απολέπιση του δέρματος.
 • Λιπαρότητα του δέρματος.

Πόσο ασφαλή είναι τα δερμοκαλλυντικά Universkin

Η ασφάλεια των ασθενών είναι βασική προτεραιότητα της Universkin. Όλα τα προϊόντα που προκύπτουν μετά από κατάλληλους συνδυασμούς είναι μεν εξατομικευμένα αλλά τελείως τυποποιημένα.

Κάθε πιθανός συνδυασμός από τους συνολικά 1.159 διατίθεται υπεύθυνα στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς είναι:

Τα προϊόντα Universkin είναι βιολογικά, χωρίς συντηρητικά και αρώματα και δεν έχουν ελεγχθεί σε ζώα.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Universkin έχουν ελεγχθεί:

 • Για στοιχεία σταθερότητας (stability) – Η ποιότητα της φόρμουλας και η περιεκτικότητα των στοιχείων κάθε προϊόντος δεν μειώνονται και δεν διαφοροποιούνται εντός του προτεινόμενου χρόνου χρήσης.
 • Για στοιχεία που προσδιορίζουν την ανεκτικότητα (tolerance) του κάθε προϊόντος – Ανεκτικότητα είναι η ικανότητα αντοχής σε μια μεγάλη ποσότητα της κάθε ουσίας, με σκοπό την αποφυγή ερεθισμών και άλλων ανεπιθύμητων δερματικών αντιδράσεων.
 • Για τοξικολογικά στοιχεία (toxicology) ή αλλιώς προκλινικά στοιχεία για την ασφάλεια – Ειδικές μελέτες από ανεξάρτητους ορκωτούς τοξικολόγους έδειξαν ότι δεν παρατηρείται ενίσχυση της τοξικότητας κατά τη χορήγηση οποιουδήποτε καλλυντικού προϊόντος της Universkin. Έτσι πιστοποιείται ότι η χρήση των προϊόντων αυτών είναι απόλυτα ασφαλής.

Γιατί να μας επιλέξετε για δερμοκαλλυντικά

Αν θέλετε μια πιο νεανική και φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες θεραπείες και τεχνικές. Ο Δρ Γεωργόπουλος συνεργάζεται με τη γαλλική εταιρεία Universkin στον τομέα των δερμοκαλλυντικών και σας εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού