Μειώστε το κοιλιακό λίπος, αποκτήστε γράμμωση στους μυς της κοιλιάς και επιτύχετε ανόρθωση γλουτών χωρίς χειρουργική επέμβαση. Στο Geoplasty Plastic Surgery σάς βοηθάμε να διαμορφώσετε το περίγραμμα του σώματός σας ανώδυνα με το πρωτοποριακό μηχάνημα EMT BODY SCULPΤOR©️.

Τι είναι το EMT BODY SCULPΤOR©️

Η τεχνολογία EMT BODY SCULPTOR©️ είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η επιστήμη στον τομέα της μη επεμβατικής πλαστικής χειρουργικής για τη μείωση του κοιλιακού λίπους, τη γράμμωση των μυών της κοιλιάς και την ανόρθωση των γλουτών.

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο που χρησιμοποιεί ένα εστιασμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο για να διαμορφώσει το περίγραμμα του σώματος χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Επιτυγχάνει ταυτόχρονα:

  • Αύξηση του όγκου και γράμμωση των μυών.
  • Λιπόλυση με αισθητή μείωση του λιπώδη ιστού.

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Πώς γίνεται το EMT BODY SCULPΤOR©️

Ο μηχανισμός λειτουργίας του EMT BODY SCULPΤOR©️ βασίζεται στην τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HI-ΕΜΤ (High Energy Focused EctroMagnetic Wave).

Δρα απευθείας στους κινητικούς νευρώνες των μυών και προκαλεί εξαιρετικά μεγάλο αριθμό ακούσιων ισχυρών μυϊκών συσπάσεων. Οι συσπάσεις αυτές είναι πολύ πιο ισχυρές και με μεγαλύτερη συχνότητα από εκείνες που προκαλεί η έντονη σωματική άσκηση.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ανάπλαση της εσωτερικής δομής των μυών λόγω της παραγωγής κολλαγόνου, και τη δημιουργία νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων και μυϊκών ινών, με συνέπεια την αύξηση της πυκνότητας και του όγκου τους.

Ταυτόχρονα, η υπέρμετρη σύσπαση των μυών απαιτεί υψηλή κατανάλωση ενέργειας. Ο μυς εξοικονομεί την ενέργεια αυτή από τη διάσπαση του υπερκείμενου λίπους.

Συγκεκριμένα, πυροδοτείται μια μεγάλη αντίδραση διάσπασης λίπους που έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ελεύθερων λιπαρών οξέων σε τέτοια ποσότητα που προκαλείται η απόπτωσή τους. Στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό σε διάστημα 1 μήνα περίπου.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία.

Για ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται

Η θεραπεία σώματος EMT BODY SCULPΤOR©️ μπορεί να εφαρμοστεί σε:

  • Γλουτούς για ανόρθωση.
  • Κοιλιά για αδυνάτισμα λίπους και γράμμωση των κοιλιακών μυών.
  • Έσω επιφάνεια των μηρών για ανόρθωση και αδυνάτισμα.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία

Διάρκεια συνεδρίας: 30’

Αριθμός συνεδριών: 4-6 (ανά 3-5 ημέρες)

Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε αμέσως μετά τη θεραπεία να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του EMT BODY SCULPΤOR©️

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Από τον πρώτο μήνα έχετε μετρήσιμα αποτελέσματα στη:

  • Μείωση του κοιλιακού λίπους.
  • Γράμμωση των κοιλιακών μυών.
  • Ανόρθωση των γλουτών.

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να φτάσει τους 10 μήνες με ελάχιστα μεσοδιαστήματα συντήρησης.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές μετά το EMT BODY SCULPΤOR©️

Η θεραπεία είναι απόλυτα ανώδυνη και ασφαλής.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται το EMT BODY SCULPΤOR©️

Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείτε στην ίδια συνεδρία να συνδυάσετε διάφορες θεραπείες.

Για παράδειγμα, εάν σας ενδιαφέρει το Body Contouring, μπορείτε να συνδυάσετε το EMT BODY SCULPTOR με τη θεραπεία Triolipolysis  για μείωση τοπικού λίπους. Ειδικά σε περιπτώσεις έντονης λιποδυστροφίας, ο συνδυασμός των τεχνολογιών μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ραντεβού, ο γιατρός θα διαγνώσει τις ανάγκες σας και με βάση αυτές θα σχεδιάσει μια Geoplasty Signature Treatment ειδικά για την περίπτωσή σας. Δηλαδή, θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών που θα σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς οι θεραπείες να επηρεάζουν η μία την άλλη, συμβάλλοντας τελικά όλες μαζί στη βελτίωση του σώματος.

Γιατί να μας επιλέξετε για EMT BODY SCULPΤOR©️

Αν θέλετε μια πιο νεανική και φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη επεμβατικές θεραπείες για διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος (Body Contouring). Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού