Βελτιώστε την εικόνα και την υφή του δέρματός σας, και μειώστε την εμφάνιση πόρων, ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Στο Geoplasty Plastic Surgery χρησιμοποιούμε το Dermapen, που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακρίβεια στη θεραπεία microneedling, για να σας προσφέρουμε πιο αναζωογονημένο, σφριγηλό και νεανικό δέρμα.

Τι είναι το microneedling

Το microneedling ή «μεσοθεραπεία κολλαγονογένεσης με μικροβελόνες» είναι μια θεραπεία αντιγήρανσης, με στόχο την αναζωογόνηση και τη βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος.

Το microneedling χρησιμοποιεί ειδικές μικροβελόνες για να διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα να διευκολύνει την εισαγωγή κατάλληλων δραστικών ουσιών μέσα στο δέρμα.

Με τη μέθοδο αυτή, ο γιατρός επεμβαίνει και θεραπεύει με απίστευτη ακρίβεια λεπτές ρυτίδες, ραγάδες, ουλές ακμής και μελαγχρωματικές βλάβες.

Αποτελεί μια εξαιρετικά ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία που εφαρμόζεται παγκοσμίως. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των σκούρων και ευαίσθητων επιδερμίδων.

Πώς γίνεται το microneedling

Στο Geoplasty Plastic Surgery, η θεραπεία microneedling γίνεται με τη συσκευή Dermapen. Το Dermapen είναι ένα υπερσύγχρονο ειδικό εργαλείο για δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς.

Μοιάζει με υπερμεγέθη πένα, με πάρα πολύ λεπτές βελόνες στην κεφαλή της. Το σχήμα της επιτρέπει στον γιατρό να έχει μεγάλη ευελιξία στον χειρισμό και ακρίβεια στη στόχευση. Έτσι επεμβαίνει ακριβώς στο σημείο που υπάρχει ανάγκη, ενώ οι γύρω ιστοί παραμένουν ανέπαφοι.

Με τις ειδικές μικρές βελόνες προκαλούμε μικρές οπές / μικροτραυματισμούς στην επιδερμίδα. Με τον τρόπο αυτό, ενεργοποιείται η διαδικασία ανάπλασης (επούλωσης) του δέρματος και διεγείρεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Το δέρμα φαίνεται πιο σφριγηλό και πιο υγιές.

Ταυτόχρονα εισάγουμε διαδερμικά δραστικές ουσίες μεσοθεραπείας. Ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται και το επιθυμητό αποτέλεσμα, επιλέγεται το βάθος και ο αριθμός των μικροβελόνων.

Για ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται

Τα σημεία του σώματος στα οποία μπορεί να εφαρμοστεί το microneedling με Dermapen, με θεαματικά αποτελέσματα, είναι:

  • Πρόσωπο
  • Λαιμός
  • Ντεκολτέ
  • Χέρια
  • Ραγάδες

Πόσο διαρκεί η θεραπεία

Διάρκεια συνεδρίας: Λιγότερο από 30’ (για όλο το πρόσωπο,  λαιμό, ντεκολτέ)

Αριθμός συνεδριών: 3-4 Μια κάθε βδομάδα.

Πρόκειται για ελάχιστα επεμβατική και καλά ανεκτή διαδικασία που δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης. Μπορείτε αμέσως μετά τη θεραπεία να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του microneedling

Το microneedling με Dermapen:

  • Μειώνει την εμφάνιση πόρων, ρυτίδων και λεπτών γραμμών, καθώς διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος.
  • Λειαίνει τα επιφανειακά σημάδια, όπως ουλές ακμής ή ραγάδες.

Τα αποτελέσματα διαρκούν από 6 έως 8 εβδομάδες. Η τελική διάρκεια εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η γενική υγεία, η διατροφή και η έκθεση στον ήλιο.

Το microneedling με Dermapen προσφέρει παρόμοια αποτελέσματα με τη χημική απολέπιση, τα λέιζερ και την απόξεση του δέρματος. Σε αντίθεση όμως με αυτές τις μεθόδους, δεν αφαιρεί την επιδερμίδα και επομένως δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές μετά το microneedling

Μετά τη θεραπεία προκύπτει ήπιος ή μέτριος ερεθισμός, ο οποίος υποχωρεί σε λίγες ώρες.

Μετά το τέλος της θεραπείας, θα σας δοθούν αναλυτικές οδηγίες με τι ακριβώς πρέπει να αποφεύγετε και να προσέχετε.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται το microneedling

Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείτε στην ίδια συνεδρία να συνδυάσετε διάφορες θεραπείες.

Για παράδειγμα, εάν σας ενδιαφέρει η βελτίωση του δέρματος, μπορείτε να συνδυάσετε microneedling με αυτόλογη μεσοθεραπεία με PPR και αυτόλογη θεραπεία με Blood Bio Filler.

Στο πρώτο ραντεβού, ο γιατρός θα διαγνώσει τις ανάγκες σας και με βάση αυτές θα σχεδιάσει μια Geoplasty Signature Treatment ειδικά για την περίπτωσή σας. Δηλαδή, θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών που θα σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς οι θεραπείες να επηρεάζουν η μία την άλλη, συμβάλλοντας τελικά όλες μαζί στη βελτίωση του προσώπου.

Γιατί να μας επιλέξετε για microneedling

Αν θέλετε μια πιο νεανική και φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη επεμβατικές θεραπείες. Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού