Λίφτινγκ Προσώπου στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty

Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες, μειώστε τα σημάδια γήρανσης, χαλάρωσης ή έκθεσης στον ήλιο και αναδείξτε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες θεραπείες και τεχνικές σε άντρες και γυναίκες για λίφτινγκ προσώπου, που σας εξασφαλίζουν πιο νεανική και φυσική εμφάνιση.

Τι είναι το λίφτινγκ προσώπου

Καθώς τα χρόνια περνούν, οι μύες γύρω από το πρόσωπο γίνονται πιο χαλαροί και το δέρμα λιγότερο ελαστικό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πτυχώσεις και ρυτίδες.

Το κλασικό λίφτινγκ προσώπου (face lift) ή ρυτιδεκτομή επιτυγχάνει ανόρθωση και επανατοποθέτηση των ιστών στο επιθυμητό σημείο, στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Είναι η ιδανική επιλογή για γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να ανακτήσουν τη χαμένη τους νεανική και φυσική εμφάνιση.

Πώς γίνεται το λίφτινγκ προσώπου

Υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές λίφτινγκ προσώπου. Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε την τεχνική High SMAS facelift. Η επέμβαση πραγματοποιείται συνήθως υπό γενική αναισθησία, ενώ σε πιο ελαφριές περιπτώσεις μπορεί να γίνει και με μέθη. Πριν από την επέμβαση πραγματοποιείται ο απαραίτητος προεγχειρητικός έλεγχος.

Η κλασική τομή του facelift ξεκινάει στο ύψος της φαβορίτας, συνεχίζει μπροστά και πίσω από το αυτί, και τελειώνει στην ινιακή περιοχή του τριχωτού της κεφαλής.

Το δέρμα διαχωρίζεται προσεκτικά από τους υποκείμενους ιστούς, αφαιρείται το περίσσιο λίπος και επανατοποθετούνται οι μύες και οι υποκείμενοι συνδετικοί ιστοί (περιτονίες) στη σωστή τους θέση.

Το δέρμα προσαρμόζεται χωρίς ιδιαίτερη τάση, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Οι τομές κλείνονται με απορροφήσιμα ράμματα.

Τι γίνεται μετά την επέμβαση

Θα χρειαστεί να παραμείνετε για ένα βράδυ στο νοσοκομείο μετά από την επέμβαση λίφτινγκ προσώπου.

Καθώς η επίδραση του αναισθητικού θα εξασθενεί, θα σας παρέχουμε ενδοφλέβια αναλγητικά, που ανακουφίζουν τον πόνο ή οποιαδήποτε δυσφορία νιώσετε.

Για να διασφαλίσουμε την πλήρη και απρόσκοπτη ανάρρωσή σας, θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Όταν θα είστε σε θέση να επιστρέψετε στο σπίτι σας, θα πρέπει να έρθει κάποιος δικός σας για να σας συνοδέψει.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές του λίφτινγκ προσώπου

Η πιο κοινή επιπλοκή από το χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου είναι το αιμάτωμα, το οποίο είναι πλήρως αντιμετωπίσιμο. Επίσης, ενδέχεται να νιώσετε μούδιασμα, που μπορεί να διαρκέσει μερικές εβδομάδες ή και μήνες.

Πόνος ιδιαίτερος δεν υπάρχει, ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται να εμφανιστεί λοίμωξη ή υπερτροφικές ουλές, οι οποίες εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου.

Με ποιες άλλες επεμβάσεις συνδυάζεται το λίφτινγκ προσώπου

Το λίφτινγκ προσώπου μπορεί να συνδυαστεί με λίφτινγκ λαιμού σε ένα χειρουργείο, καθώς οι ιστοί του λαιμού αποτελούν συνέχεια των ιστών του προσώπου.

Ως ειδικός και ιδιαίτερα έμπειρος σε αυτόν τον τομέα, ο Δρ Γεωργόπουλος θα σας συμβουλεύσει και θα σας καθοδηγήσει υπεύθυνα, έτσι ώστε να αποφασίσετε ποια επέμβαση ανόρθωσης είναι η κατάλληλη για σας.

Γιατί να μας επιλέξετε για λίφτινγκ προσώπου

Αν θέλετε μια πιο νεανική και φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνικές για λίφτινγκ προσώπου. Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Στην πρώτη σας επίσκεψη, ο Δρ Γεωργόπουλος θα συζητήσει διεξοδικά μαζί σας κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το λίφτινγκ προσώπου, καθώς και το πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την επέμβαση. Λόγω της ιδιαίτερης γνώσης του και της μακρόχρονης εξειδίκευσής του στη χειρουργική προσώπου, θα σας εξηγήσει τους κινδύνους και τα οφέλη της κάθε διαδικασίας, τη διάρκεια της επέμβασης, αλλά και τις εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού