Ογκοπλαστική στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty

Η ογκοπλαστική μαστού συνδυάζει τις πιο σύγχρονες αισθητικές χειρουργικές τεχνικές με τη χειρουργική ογκολογία μαστού και δίνει λύση στο έλλειμμα που δημιουργείται στην περιοχή του στήθους μετά την αφαίρεση ενός όγκου. Στο Geoplasty Plastic Surgery σας προσφέρουμε κατάλληλη καθοδήγηση και όλες τις σύγχρονες μεθόδους ογκοπλαστικής μαστού.

Τι είναι η ογκοπλαστική μαστού

Όταν ένας όγκος, είτε καλοήθης είτε κακοήθης (καρκίνος), αφαιρείται από τον μαστό, δημιουργείται έλλειμμα στην περιοχή το οποίο ενδέχεται να αφήσει δύσμορφες ουλές, να αλλοιώσει το σχήμα του μαστού και να τον παραμορφώσει, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αισθάνεται άβολα με την εξωτερική της εμφάνιση.

Η ογκοπλαστική μαστού συνδυάζει τις πιο σύγχρονες αισθητικές χειρουργικές τεχνικές με τη χειρουργική ογκολογία μαστού και δίνει λύση σε αυτό πρόβλημα.

Απαιτεί στενή συνεργασία του χειρουργού μαστού, ο οποίος θα αφαιρέσει σωστά τον όγκο, και του εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού, ο οποίος θα αποκαταστήσει το έλλειμμα και στις περισσότερες περιπτώσεις θα κάνει τον μαστό καλύτερο από πριν.

Πώς γίνεται η ογκοπλαστική μαστού

Προτεραιότητα στη χειρουργική ογκολογία του μαστού είναι η σωστή ογκολογική αφαίρεση της βλάβης.

Αρχικά, η γυναίκα λαμβάνει σωστή ενημέρωση από τον γενικό χειρουργό σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Στη συνέχεια, γίνεται ο απαραίτητος εργαστηριακός και ακτινολογικός έλεγχος.

Το σχέδιο δράσης καταστρώνεται σε άμεση συνεργασία με τον πλαστικό χειρουργό. Πριν το χειρουργείο πραγματοποιείται προσεκτικός σχεδιασμός του μαστού, προκειμένου οι τομές από τις οποίες αφαιρείται ο όγκος να είναι οι ίδιες με αυτές που χρησιμοποιεί η σύγχρονη πλαστική χειρουργική στην αισθητική χειρουργική του μαστού (αυξητική μαστού, μειωτική μαστού, ανόρθωση μαστού).

Με αυτόν τον τρόπο:

  • Εκτελείται σωστή ογκολογική εκτομή του μορφώματος.
  • Ελαχιστοποιούνται οι ουλές.
  • Μηδενίζεται η πιθανότητα παραμόρφωσης.
  • Εμφανίζεται ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα, πολλές φορές καλύτερο από πριν.

Η ογκοπλαστική του μαστού σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να λαμβάνει υπόψη  τυχόν μετεγχειρητικές χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανόν να χρειαστεί και μια επαναληπτική επέμβαση αργότερα, κυρίως με τη μορφή της λιποπρόσθεσης, προκειμένου να τελειοποιηθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Γιατί να μας επιλέξετε για ογκοπλαστική μαστού

Εάν χρειάζεστε ογκοπλαστική μαστού, στο Geoplasty Plastic Surgery μπορούμε να σας προσφέρουμε οριστική λύση στο πρόβλημά σας με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Κατά την τελευταία δεκαετία, μέσα από την ενασχόλησή του όχι μόνο με την αισθητική αλλά και με την επανορθωτική του μαστού, ιδίως στο Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», ο Δρ Γεωργόπουλος έχει αποκτήσει αξιοσημείωτη γνώση και εμπειρία, και έχει καταξιωθεί ως ειδικός στον τομέα της χειρουργικής επέμβασης του μαστού.

Στην πρώτη σας επίσκεψη, ο Δρ Γεωργόπουλος θα σας εξετάσει λεπτομερώς και θα σας συμβουλεύσει για τις κατάλληλες κινήσεις. Ο ίδιος αλλά και οι γενικοί χειρουργοί μαστού με τους οποίους συνεργάζεται θα σας καθοδηγήσουν υπεύθυνα σε όλα τα στάδια, από την αρχική διάγνωση, έτσι ώστε να καταλήξετε στην πιο ασφαλή για την υγεία σας, αποτελεσματική και ιδανική για εσάς θεραπεία.

Παράλληλα το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery θα σας συμβουλεύσει κατάλληλα για την ομαλή ανάρρωσή σας.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού