Εξασφαλίστε πιο σφριγηλό δέρμα, και πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα με αυτόλογη μεσοθεραπεία με ΡRΡ. Καταπολεμήστε την ακμή, τη φωτογήρανση και την τριχόπτωση με την πιο προηγμένη μη χειρουργική θεραπεία. Στο Geoplasty Plastic Surgery χρησιμοποιούμε ειδική συσκευή για την απομόνωση του ΡRΡ (Platelet Rich Plasma) από το αίμα σας, η οποία είναι διαθέσιμη σε ελάχιστα εξειδικευμένα ιατρεία παγκοσμίως.

Τι είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία με ΡRΡ

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία με ΡRΡ (γνωστή και ως vampire lift) είναι η πιο προηγμένη μη χειρουργική θεραπεία διαθέσιμη σήμερα στον τομέα της αισθητικής και της επανορθωτικής χειρουργικής. Θεωρείται εξαιρετικά αποτελεσματική γιατί χρησιμοποιεί τα φυσικά στοιχεία του ανθρώπινου σώματος. Εμφανίστηκε αρχικά πριν από 15 χρόνια, προκειμένου να συμβάλει στην επούλωση τραυμάτων και ελκών.

Δίνει λύση σε ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων σε περιπτώσεις που η χειρουργική επέμβαση δεν είναι απαραίτητη ή επιθυμητή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για αισθητικούς όσο και για λόγους αποκατάστασης.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία βοηθά στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την αντιοξείδωση, τη ρυτίδωση, την ακμή, τη φωτογήρανση, την αφυδάτωση του δέρματος και την τριχόπτωση, και είναι η πιο διαδεδομένη θεραπεία αντιγήρανσης παγκοσμίως.

Ουσιαστικά, ενθαρρύνει το δέρμα να θεραπευτεί από μόνο του και συμβάλλει στην τόνωση και την αυτοβελτίωσή του.

Πώς γίνεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία με ΡRΡ

Στην αυτόλογη μεσοθεραπεία με ΡRΡ χρησιμοποιούμε μια μοναδική ειδική συσκευή, η οποία είναι διαθέσιμη σε ελάχιστα εξειδικευμένα ιατρεία παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο γιατρός κάνει λήψη του δικού σας αίματος με αυτήν τη συσκευή, η οποία το διαχωρίζει σε τρία στρώματα: τα ερυθρά αιμοσφαίρια, τα λευκά αιμοσφαίρια και το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (Platelet Rich Plasma – ΡRΡ).

Το ΡRΡ είναι μια εξαιρετική πηγή αυξητικών παραγόντων, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βλαστοκυττάρων. Η συγκεκριμένη συσκευή δίνει τη μεγαλύτερη αναλογία αυξητικών παραγόντων από μια συγκεκριμένη ποσότητα αίματος.

Η περιοχή καθαρίζεται πριν από τη θεραπεία με αντισηπτικό δέρματος. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί τοπικά και αναισθητική κρέμα, για να μειωθεί τυχόν δυσφορία.

Ο γιατρός αφού λαβεί το ΡRΡ με ειδική τεχνική, μετά πραγματοποιεί μικρο-ενέσεις και εγχέει το ΡRΡ κάτω από το δέρμα με ειδική τεχνική, εξατομικευμένη για την περίπτωσή σας.

Για ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται

Τα σημεία του σώματος στα οποία συνήθως εφαρμόζεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία με ΡRΡ είναι:

 • Τριχωτό κεφαλής
 • Πρόσωπο
 • Λαιμός
 • Ντεκολτέ
 • Χέρια

Πόσο διαρκεί η θεραπεία

Διάρκεια συνεδρίας: 60’

Αριθμός συνεδριών: 1 με το συγκεκριμένο κιτ ΡRΡ

Δεν απαιτείται νοσηλεία και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινή σας ρουτίνα, χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της αυτόλογης μεσοθεραπείας με ΡRΡ

Χάρη στις αναπλαστικές και αναζωογονητικές ιδιότητες του πλάσματος, η επούλωση του δέρματος είναι άμεση.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία με ΡRΡ:

 • Κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό.
 • Απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες.
 • Κάνει την επιδερμίδα να δείχνει άμεσα πιο λαμπερή και νεανική.
 • Συμβάλλει στην ανόρθωση του ιστού του προσώπου και την αντιγήρανση.
 • Ενισχύει τη φυσική δημιουργία νέου κολλαγόνου (κολλαγονογένεση).
 • Καταπολεμά την τριχόπτωση.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές μετά την αυτόλογη μεσοθεραπεία με ΡRΡ

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία σπάνια παρουσιάζει παρενέργειες.

Ωστόσο, ενδέχεται να παρουσιαστεί κάποιο οίδημα ή ερυθρότητα, τα οποία εξασθενίζουν γρήγορα. Επίσης, υπάρχει πάντα ένας μικρός κίνδυνος τοπικού αιματώματος/μελανιάς.

Ο Δρ Γεωργόπουλος θα σας ενημερώσει αναλυτικά και θα σας καθοδηγήσει σχετικά με το τι θα πρέπει να προσέξετε μετά τη θεραπεία.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται η αυτόλογη μεσοθεραπεία με ΡRΡ

Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείτε στην ίδια συνεδρία να συνδυάσετε διάφορες θεραπείες.

Για παράδειγμα, αν σας ενδιαφέρει να βελτιώσετε την ποιότητα του δέρματός σας, μπορείτε να συνδυάσετε την αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυτόλογη θεραπεία με Blood Bio Filler, αφού το αρχικό υλικό είναι το ίδιο, ή Microneedling με Dermapen, αφού και οι δύο θεραπείες στοχεύουν στην ποιότητα του δέρματος, αλλά σε διαφορετικά βάθη. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί με θεραπεία με υαλουρονικό οξύ, ώστε να αυξηθεί η διάρκεια και να ενισχυθεί το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ραντεβού, ο γιατρός θα διαγνώσει τις ανάγκες σας και με βάση αυτές θα σχεδιάσει μια Geoplasty Signature Treatment ειδικά για την περίπτωσή σας. Δηλαδή, θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών που θα σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς οι θεραπείες να επηρεάζουν η μία την άλλη, συμβάλλοντας τελικά όλες μαζί στη βελτίωση του προσώπου.

Γιατί να μας επιλέξετε για αυτόλογη μεσοθεραπεία με ΡRΡ

Αν θέλετε μια πιο νεανική και φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη επεμβατικές, ενέσιμες θεραπείες. Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Ο Δρ Γεωργόπουλος έχει ειδικευτεί στις αυτόλογες θεραπείες και ενημερώνεται συστηματικά για οτιδήποτε νέο και πρωτοποριακό σε αυτόν τον τομέα. Είναι ο πλέον ειδικός για να προσδιορίσει την καταλληλότερη για εσάς αυτόλογη διαδικασία.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού