Βραχιονοπλαστική στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty

Αποκτήστε σφριγηλά και νεανικά μπράτσα, και ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας. Το Geoplasty Plastic Surgery παραμένει στην κορυφή των εξελίξεων στον τομέα της βραχιονοπλαστικής, και σας βοηθά να αποκαταστήσετε την εικόνα των βραχιόνων σας που έχει αλλοιωθεί λόγω γήρανσης ή μεγάλης απώλειας βάρους.

Τι είναι η βραχιονοπλαστική

Η χαλάρωση και η περίσσεια δέρματος στα μπράτσα κάνει πολλούς ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, να αισθάνονται μειονεκτικά για την εικόνα του άνω μέρους του σώματός τους. Η κατάσταση αυτή επιδεινώνεται τους καλοκαιρινούς μήνες που τα χέρια είναι πιο εκτεθειμένα.

Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε:

  • Χαλάρωση του δέρματος και των υποκείμενων περιτονιών.
  • Αυξημένη συγκέντρωση λίπους.
  • Συνδυασμό των παραπάνω.

Οι μη επεμβατικές θεραπείες (ενέσιμες θεραπείες, μηχανήματα) προσφέρουν ελάχιστη έως μηδενική βελτίωση.

Μόνιμη λύση δίνει μόνο η βραχιονοπλαστική. Με τη βραχιονοπλαστική αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λίπους από τους βραχίονες, προκειμένου να μειωθεί η περιφέρειά τους και να γίνει πιο ομοιογενές το σχήμα τους.

Εντάσσεται στις επεμβάσεις της χειρουργικής παχυσαρκίας και αποτελεί ιδανική λύση για όσους έχουν χάσει πολλά κιλά είτε φυσιολογικά είτε με χειρουργική επέμβαση.

Επίσης, ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης που προκύπτει ως φυσικό επακόλουθο της γήρανσης στο συγκεκριμένο σημείο.

Πώς γίνεται η βραχιονοπλαστική

Η βραχιονοπλαστική πραγματοποιείται συνήθως με γενική αναισθησία, αφού προηγηθεί ο απαραίτητος προεγχειρητικός έλεγχος.

Η διαδικασία εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος:

  • Μικρό πρόβλημα, χωρίς ιδιαίτερη χαλάρωση – Η απλή λιποαναρρόφηση αποτελεί την καλύτερη λύση. Η λιποαναρρόφηση γίνεται με ειδικό μηχάνημα υπερήχων (Vaser Lipo), το οποίο όχι μόνο αφαιρεί το λίπος, αλλά συσφίγγει και το δέρμα.
  • Μεγάλη χαλάρωση δέρματος και περίσσειας λίπους – Ταυτόχρονα με τη λιποαναρρόφηση (Vaser Lipo) γίνεται και εκτομή μιας λωρίδας δέρματος, προκειμένου να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.

Το μήκος και ο σχεδιασμός της τομής της βραχιονοπλαστικής διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση. Συνήθως είναι μια ευθεία γραμμή ή ένα «Τ» με το ένα σκέλος μέσα στη μασχάλη.

Οι τομές μπορεί να επεκταθούν από τη μασχάλη έως τον αγκώνα. Τοποθετούνται στο εσωτερικό μέρος του βραχίονα με τέτοιο τρόπο που να μην είναι αντιληπτές με τα χέρια σε θέση ηρεμίας.

Ακολουθεί ειδική συρραφή κατά στρώματα, με απορροφήσιμα ράμματα για την ελαχιστοποίηση των ουλών.

Τι γίνεται μετά την επέμβαση

Μετά την επέμβαση ακολουθεί επίδεση των βραχιόνων.

Είναι φυσιολογικό τις πρώτες ημέρες να υπάρξει κάποιο οίδημα. Συνήθως τοποθετείται ένα ελαστικό γιλέκο με μανίκια που ασκεί συνεχόμενη πίεση για την επιτάχυνση της επούλωσης και τη μείωση του οιδήματος.

Μπορείτε να αυτοεξυπηρετηθείτε από την πρώτη ημέρα, αλλά πρέπει να αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση για 2 εβδομάδες.

Η βελτίωση στο περίγραμμα του μπράτσου είναι εμφανής αμέσως. Τα σημάδια των τομών υποχωρούν σταδιακά και γίνονται αόρατα μετά από 6 μήνες, με χρήση ειδικών αλοιφών και φύλλων σιλικόνης.

Ο Δρ Γεωργόπουλος και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για τη βελτιστοποίηση του αποτελέσματος και τη σταδιακή επανένταξη στην καθημερινότητα. Επίσης, ο γιατρός θα σας συνταγογραφήσει ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Βραχιονοπλαστική

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές της βραχιονοπλαστικής

Πιθανές αν και σπάνιες επιπλοκές είναι το αιμάτωμα και η μόλυνση, όπως σε όλες τις επεμβάσεις.

Η δημιουργία ουλών δεν θα πρέπει να σας προβληματίζει. Με την κατάλληλη τεχνική συρραφής που εφαρμόζει ο Δρ Γεωργόπουλος και τη σωστή μετεγχειρητική αντιμετώπιση, τα σημάδια σχεδόν εξαφανίζονται με το πέρασμα του χρόνου.

Επομένως, όλες οι πιθανές επιπλοκές είναι πλήρως αντιμετωπίσιμες και αντιστρέψιμες. Ο Δρ Γεωργόπουλος και οι άνθρωποι του Geoplasty Plastic Surgery θα διασφαλίσουν την όσο πιο ομαλή ανάρρωσή σας.

Με ποιες άλλες επεμβάσεις συνδυάζεται η βραχιονοπλαστική

Η βραχιονοπλαστική μπορεί να συνδυαστεί με άλλες επεμβάσεις σώματος, όπως:

Στο πρώτο ραντεβού, ο γιατρός θα διαγνώσει τις ανάγκες σας και με βάση αυτές θα σας προτείνει το κατάλληλο σχέδιο δράσης για τη βελτίωση του περιγράμματος του σωματός σας.

Γιατί να μας επιλέξετε για βραχιονοπλαστική

Αν θέλετε σφριγηλά και νεανικά μπράτσα, το Geoplasty Plastic Surgery παραμένει στην κορυφή των εξελίξεων στον τομέα της βραχιονοπλαστικής. Διαθέτει εξοπλισμό αιχμής και το προσωπικό του είναι εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο.

Στην πρώτη σας επίσκεψη, ο Δρ Γεωργόπουλος θα πάρει το ιατρικό ιστορικό σας, θα σας εξετάσει κλινικά και θα αξιολογήσει τις ιδιαιτερότητες του σώματός σας. Με βάση τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, θα σας προτείνει τη διαδικασία που θα σας χαρίσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού