Αποκαταστήσετε μη χειρουργικά τη νεανικότητα του προσώπου σας, απαλλαγείτε από τη χαλάρωση και επιβραδύνετε τη φυσιολογική διαδικασία γήρανσης. Στο Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουμε εξαιρετικό αποτέλεσμα που διαρκεί, με το τελευταίας τεχνολογίας, μοναδικό στην Ελλάδα μηχάνημα Doublo Gold HIFU 4ης γενιάς.

Τι είναι το Doublo Gold HIFU Face Lifting

Το Doublo Gold HIFU Face Lifting είναι μια πρωτοποριακή, μη χειρουργική θεραπεία αντιγήρανσης και αναζωογόνησης.

Μέσω υψηλής ενέργειας εστιασμένων υπερήχων (High Intensity Focused Ultrasound – HIFU), χαρίζει άμεσα πιο νεανική εμφάνιση, ενώ παράλληλα επιβραδύνει τη γήρανση.

Πρόκειται για ανώδυνη, απόλυτα ασφαλή και εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία.

Χαρίζει απόλυτα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα. Είναι ιδανική λύση για γυναίκες και για άνδρες, από την ηλικία των 30 και μετά.

Πώς γίνεται το Doublo Gold HIFU Face Lifting

Στο Geoplasty Plastic Surgery χρησιμοποιούμε το μηχάνημα Doublo Gold (4ης γενιάς HIFU) που αποτελεί την αιχμή της τεχνολογίας στον τομέα των εστιασμένων υπερήχων.

Οι υψηλής ενέργειας εστιασμένοι υπέρηχοι του Doublo Gold έχουν τη μοναδική ικανότητα να εισχωρούν στοχευμένα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, εκεί όπου βρίσκονται οι περιτονίες (συνδετικοί ιστοί) των μυών. Έτσι, το Doublo Gold επιτυγχάνει την ενεργοποίηση των μηχανισμών παραγωγής κολλαγόνου, όχι επιφανειακά, αλλά στις βαθύτερες στιβάδες του προσώπου. Ουσιαστικά μιμείται την τεχνική του Face Lift χωρίς να απαιτείται χειρουργείο.

Με αυτόν τον τρόπο, το Doublo Gold επιβραδύνει τη φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης, συσφίγγει το δέρμα και ανορθώνει το πρόσωπο.

Πριν από τη θεραπεία, ο Δρ Γεωργόπουλος αξιολογεί διάφορους παράγοντες όπως τον βαθμό χαλάρωσης, τα σημάδια γήρανσης και τις προσδοκίες σας. Στόχος είναι να εντοπίσει τις ιδιαίτερες ανάγκες του προσώπου σας και, αξιοποιώντας την εμπειρία και τις ιατρικές του γνώσεις, να επέμβει κατάλληλα στα σημεία που χρειάζονται ανόρθωση, σύσφιξη και αναδόμηση.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και πραγματοποιείται χωρίς αναισθησία.

Για ποιες περιοχές του σώματος ενδείκνυται

Τα σημεία του σώματος στα οποία μπορεί να εφαρμοστεί το Doublo Gold HIFU Face Lifting είναι:

  • Πρόσωπο
  • Λαιμός
  • Ντεκολτέ
  • Βραχίονες

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση της γήρανσης-χαλάρωσης της περιοχής του λαιμού και ιδιαίτερα στο διπλοσάγονο (double chin).

Πόσο διαρκεί η θεραπεία

Διάρκεια συνεδρίας: 30’-90’ (ανάλογα με την περιοχή)

Αριθμός συνεδριών: 1 (με ετήσια επανάληψη)

Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, ούτε κάποια ιδιαίτερη φροντίδα ή προσοχή. Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητά σας, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του Doublo Gold HIFU Face Lifting

Η θεραπεία με Doublo Gold HIFU Face Lifting:

  • Λειαίνει τις ρυτίδες (επιφανειακές και βαθιές).
  • Ανυψώνει τα βλέφαρα και τα μάγουλα.
  • Συσφίγγει τον λαιμό.
  • Εξαφανίζει το διπλοσάγονο (double chin).
  • Αναδομεί, αναζωογονεί και συσφίγγει το δέρμα.
  • Βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, το περίγραμμα του προσώπου και την όψη των ματιών.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Βελτιώνεται συνεχώς και σταδιακά κατά τις επόμενες 30 με 60 μέρες, ενώ διαρκεί έως 1 χρόνο.

Πρόκειται για ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η μη επεμβατική αισθητική ιατρική σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα του μη χειρουργικού λίφτινγκ προσώπου.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές μετά το Doublo Gold HIFU Face Lifting

Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ήπιες και παροδικές παρενέργειες, όπως ερυθρότητα, αίσθημα τεντώματος ή θερμότητας, ελαφρύς πόνος ή μούδιασμα.

Δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε γιατί οι υπέρηχοι χρησιμοποιούνται για ιατρικούς σκοπούς για πάνω από 50 χρόνια.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται το Doublo Gold HIFU Face Lifting

Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείτε στην ίδια συνεδρία να συνδυάσετε διάφορες θεραπείες.

Για παράδειγμα, εάν σας ενδιαφέρει η ανόρθωση και αναδόμηση προσώπου, μπορείτε να συνδυάσετε Doublo Gold HIFU Face Lifting με liquid lift, προκειμένου να αποκαταστήσουμε την απώλεια του όγκου στο πρόσωπο και να ενισχύσουμε το αποτέλεσμα της ανόρθωσης.

Στο πρώτο ραντεβού, ο γιατρός θα διαγνώσει τις ανάγκες σας και με βάση αυτές θα σχεδιάσει μια Geoplasty Signature Treatment ειδικά για την περίπτωσή σας. Δηλαδή, θα επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών που θα σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς οι θεραπείες να επηρεάζουν η μία την άλλη, συμβάλλοντας τελικά όλες μαζί στη βελτίωση του σώματος.

Γιατί να μας επιλέξετε για Doublo Gold HIFU Face Lifting

Αν θέλετε μια πιο νεανική και φυσική εμφάνιση, στο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μη επεμβατικές θεραπείες με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Ο Δρ Γεωργόπουλος και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Geoplasty Plastic Surgery σάς εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα που διαρκούν, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Κλείστε ένα ραντεβού, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και για εξατομικευμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες:

Μενού