Μη επεμβατικές θεραπείες

  1. Αρχική
  2. Μη επεμβατικές θεραπείες

Geoplasty Signature Treatments

Οι Geoplasty Signature Treatments είναι μη επεμβατικές ανώδυνες και ασφαλείς θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί και εφαρμόζονται αποκλειστικά στο κέντρο Geoplasty Plastic Surgery. Επειδή κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος, ο Δρ Σπύρος Γεωργόπουλος μελετά τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας για να σχεδιάσει και να σας προτείνει την Geoplasty Signature Treatment που ταιριάζει σε εσάς προσωπικά. Δηλαδή, μια εξατομικευμένη πρόταση, 100% προσαρμοσμένη στην περίπτωσή σας.

Doublo Gold HIFU Face Lifting

Η πιο σύγχρονη τεχνική για μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου με το τελευταίας τεχνολογίας, μοναδικό στην Ελλάδα μηχάνημα Doublo Gold HIFU 4ης γενιάς.

Αποκτάτε πιο νεανικό πρόσωπο, απαλλάσσεστε από τη χαλάρωση και επιβραδύνετε τη φυσιολογική διαδικασία γήρανσης.

EMT BODY SCULPΤOR©️

Το πρωτοποριακό μηχάνημα EMT BODY SCULTOR© είναι η πιο σύγχρονη τεχνική για μη χειρουργική διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος (body contouring).

Μειώνετε το κοιλιακό λίπος, αποκτάτε γράμμωση στους μυς της κοιλιάς και επιτυγχάνετε ανόρθωση γλουτών.

Μείωση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας (Triolipolysis)

Μια αναίμακτη λιπογλυπτική θεραπεία σώματος που συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες: Ραδιοσυχνότητες RF, Υπέρηχοι HIFU, Cavitation.

Μειώνετε το τοπικό λίπος, απαλλάσσεστε από το χαλαρό δέρμα και αποκτάτε το επιθυμητό περίγραμμα του σώματος.

Αυτόλογη θεραπεία με Blood Bio Filler

Ασφαλής και αποτελεσματική μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης του προσώπου και κάποιων σημείων του σώματος.

Αποκτάτε εξαιρετικά λεία και αναζωογονημένη επιδερμίδα με νεανική όψη και υφή, χωρίς να αλλοιωθεί η εκφραστικότητα του προσώπου σας.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία με ρrρ

Η πιο προηγμένη μη χειρουργική θεραπεία στον τομέα της αισθητικής. Χρησιμοποιούμε ειδική συσκευή για την απομόνωση του PRΡ από το αίμα σας, διαθέσιμη σε ελάχιστα ιατρεία παγκοσμίως

Εξασφαλίζετε πιο σφριγηλό δέρμα, και πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα, και καταπολεμάτε την ακμή, τη φωτογήρανση και την τριχόπτωση.

Liquid lift

Μια σύγχρονη μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης, που συνδυάζει τα οφέλη της βοτουλινικής τοξίνης, του υαλουρονικού οξέος ή και άλλων ενέσιμων υλικών.

Εξαλείφετε τις ρυτίδες, περιορίζετε σημαντικά τη χαλάρωση και επαναφέρετε το σχήμα του προσώπου σας.

Άλλες μη επεμβατικές θεραπείες

Στο κέντρο Geoplasty Plastic Surgery προσφέρουμε κι άλλες μοναδικές θεραπείες που δεν απαιτούν χειρουργική επέμβαση:

Μενού