Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού “Mother’s Day Giveaway 2020”

 1. Αρχική
 2. Νέα
 3. Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού “Mother’s Day Giveaway 2020”

Τα ονόματα των νικητριών είναι : 1. Αντωνία Τσιρογιάννη 2. Madlen Angelopoulos 3. Κάτια Καζανιατζή 4. Γαβριέλα Αμυγδάλου 5. Ιωάννα Σεβοπούλου

 1. Η Geoplasty, διοργανώτρια εταιρεία του διαγωνισμού “Mother’s Day Giveaway 2020” και νόμιμη κάτοχος των πνευματικών του δικαιωμάτων, διοργανώνει διαγωνισμό και κλήρωση, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω των βημάτων που παρατίθενται στους όρους του διαγωνισμού κι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 2. Η συμμετοχή σε κάθε διαγωνισμό/κλήρωση ισχύει με την τήρηση των ενεργειών που ορίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας geoplasty.gr  ή/και στις επίσημες σελίδες Facebook και Instagram του Geoplasty.
 3. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει μέρος μόνο μία φορά.
 4. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Geoplasty, καθώς και οι συγγενείς των εργαζομένων μέχρι β’ βαθμού.
 5. Η διάρκεια του παρόντος διαγωνισμού είναι από την 10η  Μαΐου έως και την 15η Μαΐου 2020.
 6. Η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης ορίστηκε για τις 16 Μαΐου 2020.
 7. Στην κάθε κλήρωση/διαγωνισμό θα συμμετέχουν όλοι όσοι έπραξαν σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής.
 8. Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα.
 9. Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών κάθε κλήρωσης/διαγωνισμού θα γίνεται μετά την κλήρωση στην επίσημη σελίδα Instagram του Geoplasty και θα αναρτηθούν και στην επίσημη ιστοσελίδα του Geoplasty (geoplasty.gr)
 1. 5 Τυχερές θα κερδίσουν το Total Skin Treatment Protocol by Geoplasty, αξίας 600€!
  Ολοκληρωμένο πρωτόκολλο αναδόμησης της επιδερμίδας για λάμψη και σφριγηλότητα σε Πρόσωπο, Λαιμό και ντεκολτέ, που αποτελείται από εξατομικευμένη Ετερόλογη Μεσοθεραπεία σε συνδυασμό με την απόλυτη θεραπεία Micro Needling της Dermapen 4!
 2. Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό ακολουθήστε τα παρακάτω 3 απλά βήματα:
  1. Κάνε like στο βίντεο
  2. Follow το λογαριασμό Instagram του @geoplasty
  3. Tag 2 φίλες σου
 1. Οι νικήτριες του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του Geoplasty για να λάβουν τα δώρα τους- όπως ορίζει ο διαγωνισμός- μετά από προγραμματισμένο ραντεβού.
 2. ΤΟ Geoplasty έχει το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας geoplasty.gr ή/και στις επίσημες σελίδες Facebook και Instagram του Geoplasty καθώς και σε οποιοδήποτε διαφημιστικό έντυπο και να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά κάθε σχετικό γεγονός, όπως την παράδοση των δώρων. Οι νικητές αποδέχονται τους όρους του διαγωνισμού και συγκατατίθενται με την παραλαβή του δώρου τους για τη χρήση και εκμετάλλευση της παρουσίας τους, του ονόματός τους και φωτογραφιών τους για λόγους διαφημιστικής προβολής, χωρίς άλλες απαιτήσεις για την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.
 3. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συμμετοχές μετά από κλινική διάγνωση από τον θεράπων ιατρό εάν αυτός κρίνει ότι οι θεραπείες δεν ενδείκνυνται για την τυχερή.
 4. Ο νικητής της κλήρωσης ορίζεται στο σύνολο πέντε (5).
 5. Με τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται και συγκατατίθενται πως η εταιρεία EUROKTEO μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους στα στοιχεία επικοινωνίας τους και να τους ενημερώσει σχετικά με την ημερομηνία λήξης του ΚΤΕΟ τους καθώς και για οποιαδήποτε προωθητική κίνηση είτε αυτή αφορά κάποια προσφορά της εταιρείας είτε κάποιον νέο διαγωνισμό.
 6. Το Geoplasty διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των παραπάνω όρων.
Μενού