Θεραπείες Λέιζερ στο Geoplasty Center

  1. Αρχική
  2. Θεραπείες Λέιζερ στο Geoplasty Center

Θεραπείες Laser στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty Οι θεραπείες δέρματος με λέιζερ είναι ιδανικές για εκείνους των οποίων το δέρμα παρουσιάζει τις επιπτώσεις της γήρανσης, της ακμής ή της χρόνιας έκθεσης στον ήλιο. Αυτές οι μη χειρουργικές θεραπείες μπορούν να εξαλείψουν αυτές τις επιπτώσεις και να βοηθήσουν το δέρμα σας να δείχνει πιο υγιές και νεανικό.

Με τις θεραπείες δέρματος με λέιζερ, ο Δρ. Γεωργόπουλος χρησιμοποιεί τεχνικές λέιζερ ακριβείας για να αφαιρέσει κατεστραμμένα στρώματα του δέρματος. Τα νέα κύτταρα του δέρματος που αναπτύσσονται μετά τη θεραπεία μπορούν να κάνουν το δέρμα να δείχνει πιο σφιχτό και υγειές.

Τα LASER που χρησιμοποιούνται στο Geoplasty Center μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ό,τι αφορά:

την απομάκρυνση ανεπιθύμητων τριχών
την αναζωογόνηση του δέρματος (FRACTIONAL LASER)
την εξάλειψη αντιαισθητικών κηλίδων
την αφαίρεση ευρυαγγειών
την αφαίρεση τατουάζ
τις θεραπείες μελάσματος

Η θεραπεία με FRACTIONAL LASER παίρνει το όνομά της από το γεγονός ότι στοχεύει μόνο ένα μικρό τμήμα του δέρματος τη φορά, απομονώνοντας μόνο τις κατεστραμμένες περιοχές. Με κάθε θεραπεία, τα παλιά επιδερμικά κύτταρα αφαιρούνται και η διείσδυση των μικρο-λέιζερ προάγει τον σχηματισμό και την αναζωογόνηση των νέων κυττάρων του δέρματος.

Το πλεονέκτημα των θεραπειών λέιζερ, εκτός από το γεγονός ότι αποτελούν μη επεμβατικές θεραπείες από τις οποίες οι ασθενείς αναρρώνουν γρήγορα, είναι ότι η τεχνολογία προσφέρει στον ιατρό εξαιρετική ακρίβεια. Αυτό επιτρέπει η προσβληθείσα περιοχή να αντιμετωπίζεται με επιτυχία, αφήνοντας ανέπαφες τις γειτονικές περιοχές.

Το προσωπικό του Geoplasty Center θα σας συμβουλεύσει σχετικά με τις ακριβείς θεραπείες λέιζερ οι οποίες είναι οι καταλληλότερες για σας.

Η Διαδικασία

Η θεραπεία λέιζερ μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 30 λεπτά και να διαρκέσει ως δύο ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο Δρ. Γεωργόπουλος θα αντιμετωπίσει συγκεκριμένες ρυτιδιασμένες ή κατεστραμμένες περιοχές γύρω από τα μάτια, το στόμα ή το μέτωπο. Επίσης, είναι δυνατή η πραγματοποίηση μιας θεραπείας σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Με αυτή τη θεραπεία, η θερμότητα από το λέιζερ θα προκαλέσει την ενεργοποίηση της διαδικασίας επούλωσης του σώματος, Το οποίο θα διορθώσει τα σημάδια ή την χαλαρότητα του δέρματος.

Για μικρές, συγκεκριμένες περιοχές θεραπείας, θα εφαρμοστεί τοπική αναισθησία. Ενδέχεται να εφαρμοστεί γενική αναισθησία σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί θεραπεία με λέιζερ σε ολόκληρο το πρόσωπο. Η διάρκεια της διαδικασίας θα εξαρτηθεί φυσικά από την εκάστοτε κατάσταση του ασθενή.

Μετά τη Θεραπεία Λέιζερ

Οι θεραπείες λέιζερ στο Geoplasty Center αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και το αποτέλεσμα είναι να απαιτείται ελάχιστος χρόνος ανάρρωσης μετά τη διαδικασία. Θα πρέπει να είστε σε θέση να επιστρέψετε στη φυσιολογική σας δραστηριότητα την ίδια μέρα της επέμβασης.

Ενδέχεται να χρειαστείτε περισσότερες από μια θεραπείες για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από τη θεραπεία λέιζερ. Μέσα από τη γνωμάτευσή του, ο Δρ. Γεωργόπουλος θα σας γνωστοποιήσει πόσες θεραπείες είναι αναγκαίες για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Παρενέργειες

Με τις θεραπείες λέιζερ, ενδέχεται να υπάρξει αίσθηση κνησμού για μια ως και δύο μέρες μετά την όλη διαδικασία. Το δέρμα θα γίνει επίσης ξηρό και θα ξεφλουδίσει, αν και αυτό είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό. Ενδέχεται επίσης να παρατηρήσετε ότι οι περιοχές που αντιμετωπίστηκαν είναι ελαφρύτερες κατά τις ημέρες μετά τη θεραπεία. Δεν θα πρέπει να καθίσετε στον ήλιο τις πρώτες εβδομάδες μετά τη θεραπεία.

Ο Δρ. Γεωργόπουλος θα παρουσιάσει ένα πλήρες πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσετε για τη φροντίδα μετά τη θεραπεία.

Θεραπείες Λέιζερ στο Geoplasty Center

Το Geoplasty Center χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία για θεραπείες με LASER και ο Δρ. Γεωργόπουλος είναι υψηλά ειδικευμένος στη χρήση τους.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού μαζί μας για να συζητήσετε για τις επιλογές σας.

Μενού